27.02.2024-11:16 (Son Güncelleme:27.02.2024-11:16)


1

80'li yılların Yeşilçam filmlerinin beğeniyle izlenen oyuncusu Tolga Savacı, 60 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.



2

Yalçın Dümer, katıldığı programda arkadaşı Tolga Savacı hakkında açıklamalar yaptı.



3

Bir dönemin Yeşilçam yıldızı olan Tolga Savacı, 60 yaşında yaşama veda etti. Savacı, uzun yıllardır eşi Nermin Bezmen ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşamını sürdürüyordu.



4

Savacı'nın ani ölümünü eşi Nermin Bezmen, sosyal medya hesabından duyurdu. Bezmen, eşinin vefatıyla ilgili "Yüreğim kanıyor. Dev yürekli sevdiceğimi kaybettim.



5

Ansızın çıktı sonsuz yolculuğuna... Ben yerle gök, yangınlarla buzlar arasında kayıplarda" ifadelerini kaydetti.



6

Tolga Savacı ile arkadaş olan Yalçın Dümer, Aramızda Kalmasın programına konuğu oldu. Dümer, arkadaşı Tolga Savacı'nın hayatıyla ilgili bildiklerini anlattı. Dümer, ayrıca oyuncunun neden Amerika'ya gittiğine de açıkladı.



7

Dümer, "Bizim jenerasyonumuza iş vermediler. Bizim zamanımızın en yakışıklı adamıydı. Belki de o yüzden küsüp Amerika'ya gitti. Yaşlılığını yaşayamadı, çok genç yaşında öldü. Uzun süredir görüşmüyoruz. İlk zamanlarda çok güzel bir dostluğumuz oldu. İnanmak istemiyorum güzel adamdı" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR