Selçuk Ural "Tek gecelik ilişkimin ürünü" demişti! Bakın Selçuk Ural'ın annesi kim çıktı

Selçuk Ural'ın "Tek gecelik ilişkimin ürünü" dediği Hakan Ural'ın annesinin kim olduğu merak edildi. Ural'ın annesi Yeşilçam'ın usta isimlerinden Ceyhan Cem çıktı. İşte detaylar...

19.07.2022-12:07 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-12:07)

Bir YouTube programına katılan ünlü müzisyen Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural'la ilgili yaptığı açıklamada "Çok çapkındım, bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra 'çocuğum var' diyerek çıktı" sözleriyle gündem oldu. Ural'ın açıklamaları sonrasında Hakan Ural'ın annesinin kim olduğu merak edildi.

Sadece tek gecelik birliktelik!

Hakan Ural'ın annesi ile tek gece birlikte olduklarını belirten Selçuk Ural, "Ben çok çapkın ve çok hızlı yaşamış bir insanım. Bunu da tüm o devir bilir. Binlerce flörtüm oldu. Bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra 'çocuğum var' diyerek çıktı. Kadın, Hakan'ı doğurduktan sonra karşıma çıktı. Ben o dönem evliydim ama rahmetli kadın bunu hırs için yaptı. Ben hata yapmış olabilirim çünkü gençtim. Hatamı sonrasında fazlasıyla telafi ettim" ifadelerini kullandı.

 hakan ural

Hakan Ural'ın annesi kim?

Hakan Ural'ın annesi Yeşilçam'ın başarılı oyuncularından Ceyhan Cem'dir. Ceyhan Cem, 2 yıl mücadele ettiği kanser hastalığına 2017'de yenik düşerek 65 yaşında hayatını kaybetmiştir.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal