Hakan Ural'ın annesi kim? Hakan Ural kimin çocuğu, babası ne iş yapar, nereliler? Hakan Ural askerlik yaptı mı?

Selçuk Ural'ın "Tek gecelik ilişkimin ürünü" olarak adlandırdığı Hakan Ural'ın annesi kısa sürede gündeme geldi. Hakan Ural'ın annesi Ceyhan Cem, Yeşilçam'ın başarılı oyuncuların olduğu belirtildi. Son günlerde gündeme gelen Hakan Ural'ın annesi merak konusu oldu. Hakan Ural ve annesine dair detaylar haberimizde yer almaktadır

19.07.2022-11:59 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-11:59)

Youtube üzerinde yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Selçuk Ural'ın "Çok çapkındım, bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra 'çocuğum var' diyerek çıktı" ifadeleri gündeme bomba gibi düştü. Hakan Ural'ın annesi hakkında bu ithamlarda bulunulması üzerine Ural'ın annesi kimdir? sorusuna yanıt aranmaya başlandı 

''Hakan'ın annesiyle bir gece beraber oldum''

Hakan Ura'ın annesi ile tek gecelik ilişkim oldu sözlerini kullanan Selçuk Ural, "Ben çok çapkın ve çok hızlı yaşamış bir insanım. Bunu da tüm o devir bilir. Binlerce flörtüm oldu. Bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra 'çocuğum var' diyerek çıktı. Kadın, Hakan'ı doğurduktan sonra karşıma çıktı. Ben o dönem evliydim ama rahmetli kadın bunu hırs için yaptı. Ben hata yapmış olabilirim çünkü gençtim. Hatamı sonrasında fazlasıyla telafi ettim" ifadelerini kullandı. 

Hakan Ural'ın annesi Yeşilçam oyuncusu çıktı

Selçuk Ural'ın söylediklerinin ardından Hakan Ural'ın annesi merak konusu oldu. Ural'ın annesi Ceyhan Cem, iki yıl boyunca kanser ile mücadele etmesi üzerine 2017 yılında hayatını kaybetti. 65 yaşında vefat eden Ceyhan Cem, Yeşilçam'ın önemli isimlerinden olduğu ve Cüneyt Arkın ile beraber rol aldığı öğrenildi. 

Hakan Ural annesi kim?

Hakan Ural annesine özlemini dile getirdi

13 Haziran tarihinde kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Hakan Ural, "Ben de çocukmuşum. Annem de varmış özlüyorum tabi. Hayattayken ihmal ettim. Muhakkak istemeyerek üzdüm kırdım Allah affetsin. En çok 'bir uğra göreyim' diye sitem ederdi her anne gibi. Biz de dünyevi mazeretlerle bugün, yarın derdik. Maalesef bugün istesek de yok. Tüm sevdikleri rahmete kavuşmuşların mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı. 

Hakan Ural annesi kim?

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal