Selçuk Tepeli FOX TV'tan ayrıldı mı, neden haber sunmuyor? 24 Haziran 2022 Cuma Selçuk Tepeli nerede, geri gelecek mi?

FOX TV ekranlarında Ana Haber programını sunan Selçuk Tepeli’nin bir süredir ekranlarda olmaması merak konusu oldu. İzleyiciler ünlü sunucunun neden ekranda olmadığını araştırmaya başladı. Akıllara Selçuk Tepeli FOC TV’den ayrıldı mı? Sorusu geldi. Peki, Selçuk Tepeli neden yok? Selçuk Tepeli FOX’tan ayrıldı mı? İşte yanıtı…

24.06.2022-18:45 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-18:45) Selçuk Tepeli FOX TV'tan ayrıldı mı, neden haber sunmuyor? 24 Haziran 2022 Cuma Selçuk Tepeli nerede, geri gelecek mi?

FOX TV’de hafta içi her gün ekrana gelen Ana Haber programının sunucusu Selçuk Tepeli bir süredir ekranda yer almadı. İzleyiciler Tepeli’nin yokluğunu gündeme getirdi. Ünlü sunucunun yokluğu merak konusu oldu. Bununla beraber, Selçuk Tepeli FOX TV’den ayrıldı mı? Selçuk Tepeli neden yok? Soruları sorulmaya başlandı. Peki, Selçuk Tepeli neden ekranlara gelmiyor?

Bir süredir Ana Haber programını sunmayan Selçuk Tepeli merak konusu oldu. İzleyiciler Tepeli’nin nerede olduğunu araştırmaya başladı. 24 Haziran Cuma günü ekrana gelecek olan Ana Haber programında yer alacak mı? Sorusu akıllara geldi. 

Selçuk Tepeli

Selçuk Tepeli nerede?

FOX TV ekranlarının tanınan yüzü Fatih Portakal’ın emekli olmasının ardından Ana Haber programının sunuculuğuna Selçuk Tepeli getirildi. Hafta içi her gün Ana Haber programı ile ekranlara gelen ve güncel haberleri izleyiciyle buluşturan Selçuk Tepeli’nin yokluğu dikkat çekti. İzleyiciler bir süredir ekranlarda görünmeyen Tepeli’nin neden olmadığını araştırmaya başladı. Tepeli’nin yerine ekrana Gülbin Tosun’un gelmesi akıllarda soru işaretlerine neden oldu. Selçuk Tepeli FOX TV’den ayrıldı mı? Sorusu gündemde en çok tartışılan sorulardan biri oldu. 

24 Haziran Cuma günü saat 19:00’da ekranlara gelecek olan Ana Haber bültenini Selçuk Tepeli’nin yerine Gülbin Tosun’un sunacağının açıklanması izleyicileri daha da meraklandırdı. Tepeli’nin izne ayrılmış olabileceği düşünülürken konuyla ilgili ne FOX TV’den ne de Selçuk Tepeli’den herhangi bir açıklama gelmedi. Selçuk Tepeli son olarak 17 Haziran 2022 tarihinde ekrana gelmişti.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal