Selçuk Bayraktar'dan MIT Profesörüne Tokat Gibi Cevap: 'Utanmanız Gereken Yaptığınız Soykırım ve Katliamlardır

ABD’de Massachusetts Institute of Technology (MIT) üniversitesinde görev yapan profesör Max Tegmark, yerli İHA ve SİHA’ların üreticisi BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'a yönelik skandal bir açıklamaya imza attı.

18.01.2022-10:12 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-10:12) Selçuk Bayraktar'dan MIT Profesörüne Tokat Gibi Cevap: 'Utanmanız Gereken Yaptığınız Soykırım ve Katliamlardır

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar’ı hedef alan MIT profesörü Max Tegmark, ‘Selçuk Bayraktar'a burada eğitim verdiğimiz için utanıyorum’ ifadelerini kullandı. Selçuk Bayraktar’dan yanıt gecikmedi. Bayraktar, ‘Utanmanız gereken yaptığınız soykırım ve katliamlardır. Biz topraklarımızı geri aldık. Bundan da ancak gurur duyarız!’ diye konuştu. 

ABD’de Massachusetts Institute of Technology (MIT) üniversitesinde görev yapan profesör Max Tegmark, yerli İHA ve SİHA’ların üreticisi BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'a yönelik skandal bir açıklamaya imza attı. 

ABD’Lİ PROFESÖRDEN SKANDAL SÖZLER

Türk savunma sanayinde üretilen İHA ve SİHA’ların başarısı dünya gündeminden düşmezken ABD’de dünyaca ünlü Massachusetts Institute of Technology (MIT) üniversitesinde görev yapan profesör Max Tegmark, yerli İHA ve SİHA’ların üreticisi BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ı hedef alarak skandal sözler sarf etti. 


ABD’li profesör Max Tegmark, Türkiye’nin savunma sanayi kapsamında ürettiği İHA ve SİHA’larının başarısını hazmedemeyerek konuşmalarında Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı. Tegmark, Almanya’nın günlük çıkardığı Handelsblatt Gazetesi'ne verdiği röportajda, ‘Selçuk Bayraktar'a burada eğitim verdiğimiz için utanıyorum’ dedi. 

YAPTIĞINIZ SOYKIRIM VE KATLİAMLARDAN UTANIN

ABD’de Massachusetts Institute of Technology (MIT) üniversitesinde görev yapan profesör Max Tegmark’ın Almanya’nın günlük çıkardığı Handelsblatt Gazetesi'ne verdiği röportajda sarf ettiği sözlere yerli İHA ve SİHA’ların üreticisi BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'dan cevap gecikmedi. 


BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, ‘MIT'de görevli ismini ilk defa duyduğum sözüm ona bir akademisyen, Karabağ Hrkt. döneminde, bir mülakatta "Selçuk Bayraktar'a eğitim verdiğimiz için utanıyoruz" demiş Utanmanız gereken yaptığınız soykırım ve katliamlardır. Biz topraklarımızı geri aldık. Bundan da ancak gurur duyarız!’ ifadelerine yer verdi.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal