Selam Verdikleri Ayı Otomobile Saldırdı! O Anlar Kamerada

Uludağ’da aç kalan ayıların yerleşim yerine indiğini gören bir sürücü ayıya selam vermek istedi. Bu selam karşısında saldırıya uğraşan sürücünün o anları kameraya anbean yansıdı.

15.12.2021-14:13 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-14:13)

Olay, Bursa’nın Uludağ ilçesine bağlı Sarıalan mevkiinde meydana geldi. Aç kalan ayılar, yemek bulabilmek için yerleşim yerine indi. Mahalleye gelen ayılar, burada bulunan çöp kutularını devirerek yemek aradı. O sırada ayıların yerleşim yerine inerek yemek aradığı gören iki sürücü, arabanın camını açarak çöp kutusu yanındaki ayıya selam verdi. Bu duruma sinirlenen ayı ise kendisine selam veren sürücülerin otomobillerine saldırmaya başladı. Ayının araca saldırma anları ise iki gencin cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. 

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASIYLA KAYDEDİLDİ

Kış vaktinin gelmesi ile yiyecek bulmakta zorlanan ayılar çareyi yerleşim alanlarına inmekte buldu. Çöp konteynırlarını devirerek yiyecek bir şeyler arayan ayıların görüntüleri, vatandaşların cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. 

ORMANIN YOLUNU TUTTULAR

Vatandaşlar tarafından çekilen diğer görüntüde ise, ormanlık alanda aç kalan ayı ailesi ile birlikte yerleşim yerine inerek çöp kon konteynırlarında yiyecek aradığı kaydedildi. Yiyecek bulmak için çöp konteynırını deviren baba ayı ve 3 yavrusu, karınlarını iyice doyurduktan sonra yerleşim yerini terk etti. Orman yolunu giden ayı ailesinin görüntüleri, vatandaşların cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal