15.08.2022-19:06 (Son Güncelleme:15.08.2022-19:06)


1

Canlı yayına katıldı

Canlı yayına katıldı

Seksenler dizisinde Şahin karakteriyle dikkat çeken ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy, Youtube programına konuk oldu.



2

Dizinin perde arkasını anlattı

Dizinin perde arkasını anlattı

Seksenler dizi setinde yaşanan olayları ve dizinin perde arkasında olan her şeyi tek tek anlattı.



3

Bomba itiraflar

Bomba itiraflar

Ünlü oyuncunun itiraflarından dikkat çekenler ise Rasim Öztekin ve Kemal Kuruçay hakkında söyledikleri oldu.



4

Rasim Öztekin itirafı

Rasim Öztekin itirafı

Ünlü oyuncu Rasim Öztekin hakkında "Rasim Öztekin'i son gördüğüm gün unutamayacağım. Rasim abiyi son gördüğümde setteydi ve bana sandviç verdi. Verirken 'evde iki tane yapmışım bana fazla geldi' demişti. Rasim Abi kovidden dolayı 1 hafta sete gelip bölümlerini çekip gidiyordu çünkü onu dinlendirmemiz gerekiyordu." dedi.



5

Sevgisini anlattı

Sevgisini anlattı

Açıklamasına "2008-2009 yıllarında kalp yetmezliği nedeniyle hastanede tedavi gördü. O gün de sete son gelişiymiş. 8 Mart'ta kötü haber geldi.” sözleriyle devam etti.



6

Korku dolu günler

Korku dolu günler

“Keşke o telefonu hiç açmasaydım. Arkadaşımızın evindeydik ve ben telefonu açmamam lazım diye düşündüm. Özlem Türkad arayarak 'hastaneye gelin' dedi. Sonra koşarak hastaneye gittik, çok kötüydü." şeklinde o kötü anları anlattı.



7

Kemal Kuruçay'ı anlattı

Kemal Kuruçay'ı anlattı

Kemal Kuruçay hakkında konuşan ünlü oyuncu "Kemal Kuruçay da öyle oldu. O gün setteydik ve hiçbir şey yememiştik. Niye bir şey yemiyorsun dediğimde de 'halsizim' demişti. Meğer 2 gündür yemek yemiyormuş. Vedalaştık tiyatro oyununa giderken yolda telefon çaldı. Hakan Bulut ağlayarak aradı ben de hayır ya dedim." dedi.



8

Sözleri dikkat çekti

Sözleri dikkat çekti

Ünlü oyuncunun "Sette balkona çıkarken asistana 'ben çok kötüyüm' demiş ve onun üzerine düşmüş. Orada da vefat etmiş. Ekipte herkes ilk yardım eğitimi bildiği için kalp masajı falan yapılmış." sözleri dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr