27.08.2022-16:19 (Son Güncelleme:15.09.2022-16:26)


1

Demet Akalın

Demet Akalın

Demet Akalın sahne aldığı bir mekanda kendisine gönderilen şampanyanın tadını beğenmediğini dile getirerek garsonun başından aşağı döktü. Ünlü şarkıcının bu hareketi büyük tepki topladı.



2

Nihat Doğan

Nihat Doğan

Ünlü türkücü Nihat Doğan, hayranı Arzu ile dünya evine girmişti. Karısının 3 aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Şimdi ise çocuklarına koyacakları isim belli oldu.



3

Duy Beni

Duy Beni

Söz konusu dizinin yayınlanan son bölümüne, 'ayak fetişizmi' sahnesi damga vurdu. Çoğu izleyici "bunların yaşı kaç ki böyle şeyler yapıyorlar RTÜK nerede" diye sitem etti.



4

Cübbeli Ahmet

Cübbeli Ahmet

Gülşen'in İmam Hatiplilere yönelik söylediği sözlerden sonra Cübbeli Ahmet'in sözleri gündem oldu. Canlı yayına çıkan Cübbeli Ahmet, "Çocuklarınızı imam hatip ve ilahiyata göndereceğinize düz ortaokul ve liselere gönderin. Daha az hasarla çıkar" dedi. Sosyal medyada tartışma konusu yarattı.



5

Ünlü türkücünün çocuğuna koyacağı ismin Yaghoub olduğu iddia edildi. İsim birçok kullanıcı tarafından olumsuz tepki aldı.



6

Hülya Avşar

Hülya Avşar

Hülya Avşar bir mekan çıkışında maskeli görüntülendi. Tesettürlü kadınlar hakkında "Ben şimdi anlıyorum neden peçe takıyorlarmış. Çok uyanıklarmış. Bunların başımıza geleceğini biliyorlarmış. O kadar kıyamet kopardık, ben yazılar yazdım. Zehra görmüştü bir tanesini 'öcü' demişti. Korkmuştu. Bazen böyle tamamen kapanıyorlar ya. Kusura bakmasınlar. Dolayısıyla bununla ilgili yazılar yazmıştım. Daha beyaz çarşaf da olabilir falan diye... Sonunda gördünüz mü? Biz de taktık peçeyi... Fakat nasıl yemek yiyorlarmış onu da öğrendim. Zormuş da.. Tabii ki gerçekten şuna inanıyorum ki çok zor hayatları varmış. Bir kere sıcak... Yemek yemek zor. Allah kolaylık versin..." sözleri tepki çekti.



7

Nur Yerlitaş

Nur Yerlitaş

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, şehitler hakkında “Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter artık.” açıklamasıyla gündem oldu. Ünlü modacıya ağır eleştiriler geldi.



8

Seda Sayan

Seda Sayan

Seda Sayan’ın programına katılan Murat isimli bir şahıs “6 tane mavi, Atatürk var ya Mustafa Kemal Atatürk, Zübeyde’nin oğlu” sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi.



9

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe sokak hayvanları için "Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvansever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya? Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvanseverler görevlendirilsin, hayvan sevmeyen sırf görev diye bu işi yapan birileri olmasın barınaklardaki hayvanlar birbirini yiyor açlıktan Allah razı olmasın, hayvanseverler görevlendirilsin, kontrol edilsin hayvanda kurtulsun insan da." söylediği sözlerle tepki çekti.



10

Aysun Kayacı

Aysun Kayacı

Aysun Kayacı 20 yaşındayken katıldığı bir programda “Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?” sözleriyle gündeme bomba gibi düşmüştü. Birçok kullanıcı ağır yorum yapmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr