Seksenler dizisi neden final yapıyor? Yeni sezonda Seksenler devam edecek mi?

TRT 1 ekranlarının çok sevilen dizilerinden biri olan Seksenler dizisi final kararı aldı. Seksenler dizisinin almış olduğu bu final kararı hem oyuncu kadrosunu hem de dizinin hayranlarını hüzünlendirdi. Dizinin final kararı almasının nedenini merak eden dizi takipçileri ise 'Seksenler dizisi neden final yapıyor?' başlığını internette sıkça aratmaya başladı.

19.05.2022-10:51 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-10:51) Seksenler dizisi neden final yapıyor? Yeni sezonda Seksenler devam edecek mi?

İnişleriyle ve çıkışlarıyla, mahalle sıcaklığıyla insanları etkisi altına alan, başarılı ve geniş oyuncu kadrosuyla ekranlarda yer alan TRT 1'in vaz geçilmez dizilerinden biri olan Seksenler dizisi resmi final kararı aldı. Dizi oyuncularına ve set çalışanlarına bildirilen bu haber ise her iki tarafı da hüzne boğdu. Dizi setinde ise hüzünlü bir vedalaşma yaşandı.

Seksenler final mi yapıyor

Seksenler dizisi neden final yapıyor?

Türkiye'nin uzun soluklu dizileri arasında yer alan Seksenler, yaklaşık 10 sezondur TRT 1 ekranlarını süslüyordu. Dizinin konusu isminden de anlaşılacağı üzere 80'li yıllardı. Fakat senaryonun 80'lerden artık 90'lı yıllara geçip o dönemi anlatamaya başlaması diziyi artık bir çıkmaza sürükledi. Seksenler dizisi senaryosunda da ciddi sıkıntıların yaşanması ve daha sonra bunlar atlatılmış olsa da TRT 1 yönetimi artık Seksenler dizisiyle yoluna devam etmek istemedi. Bunun üzerineyse Seksenler dizisi yapımcısı, senaristi ve oyuncusu Birol Güven’e final kararını bildirdi.

Seksenler neden final yapıyor

Yeni sezonda Seksenler devam edecek mi?

Dizi hayranları duyurulan final kararına üzülse de dizinin 2022-2023 sezonunda yani 11'inci sezonda ekranlarda yer alıp almayacağını merak etmeye başladı. Fakat alınan resmi karara göre Seksenler dizisi 10'uncu sezon sonunda kesin olarak final yapacağını açıkladı.

seksenler dizisi yeniden başlayacak mı

Seksenler yeniden başlayabilir mi?

Dizinin başından daha önce aynı olay geçmişti. Final yapmasının ardından izleyenlerin isteği üzerine eski kadro tekrar bir araya gelerek yeniden dizi çekimlerine başlanmıştı. Şimdilik dizinin yeniden çekilip çekilmeyeceğine ya da devam edip etmeyeceğine dair kesin bir bilgi bulunmamakta birlikte dizinin yapımcısı Birol Güven'in aklında buna dair bir fikir bulunmamaktadır.

seksenler ne zaman final yapıyor

Seksenler ne zaman final yapıyor?

Eğer herhangi bir değişiklik yapılmaz ya da ani bir karar alınmazsa dizi 3 Haziran Cuma günü 650. bölümüyle son defa ekranlardaki yerini alacak ve ardından veda edecektir.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal