Şef Kapımda ne zaman başlıyor? Show TV'nin yeni programı Şef Kapımda yayın saati belli oldu!

Show TV ekranlarının yeni programı Şef Kapımda yayın tarihi belli oldu. Talya Prodüksiyon'un yapımcılığını yaptığı yeni programın sunucusu da Masterchef Türkiye’nin ses getiren yarışmacısı Tahsin Küçük oldu. İşte Şef Kapımda’nın yanın tarihi…

19.05.2022-09:46 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-09:46) Şef Kapımda ne zaman başlıyor? Show TV'nin yeni programı Şef Kapımda yayın saati belli oldu!

Her gün yeni bir yapım ekranlara gelirken bunlardan biri de Şef Kapımda oldu. Show TV’de izleyici ile buluşacak olan yeni programın yayınlanma tarihi belirlendi. Programın sunucusu ise Masterchef Türkiye 2022 yarışmacısı Tahsin Küçük oldu. İşte Şef Kapımda’nın yanın tarihi…

Şef Kapımda yayın tarihi açıklandı

Yapımcılığını Talya Prodüksiyon'un yaptığı Şef Kapımda programı Show TV’de izleyici karşısında yer alacak. Programın sunuculuğunu Tahsin Küçük yaparken, birbirinden lezzetli tariflerde izleyicilerle buluşuyor.

Show Tv’nin yeni programı Şef Kapımda, 23 Mayıs Pazartesi günü ekrana geliyor. Hafta içi her gün izleyici ile buluşacak olan program saat 10.30'da ekrana gelecek.

Şef Kapımda

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal