20.01.2021-22:27 (Son Güncelleme:20.01.2021-22:27)


1

Yayınlanmaya başladığı günden beri milyonlarca kişiyi ekranlara kilitleyen Sefirin Kızı dizisinden önemli transfer.



2

Yayınlanmaya başladığı günden beri milyonlarca kişiyi ekranlara gizleyen Sefirin Kızı dizisinden önemli transfer.



3

Sefirin Kızı dizisinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Oyuncumuz Neslihan Atagül Doğulu'nun sağlık sorunları nedeni ile senaryomuz ve hikayemizde değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Bu nedenle yeni bölümlerimizde Neslihan Hanım'ın aramızda olamayacağını siz değerli izleyicilerimize bildiriyoruz' denildi.



4

'NESLİHAN ATAGÜL'ÜN HASTALIĞI NE?' Ünlü oyuncu Neslihan Atagül ‘geçirgen bağırsak sendromu’ sebebiyle rol aldığı ‘Sefirin Kızı’ dizisinden ayrıldı. Başarılı performansı ile Sefir'in Kızı adlı dizide 'Nare' karakteri ile adından sıkça bahsettiren oyuncu Neslihan Atagül’ün doktorlarından açıklama geldi. Uzmanlar 'geçirgen bağırsak sendromunun' riskleri hakkında açıklamalarda bulundu. Uzmanlar Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun ölüm riskinin olduğunu söyledi. İkilinin tedavileri devam ediyor.



5

Sefirin Kızı'nda Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları sebebiyle diziye veda etmesi sonrası önemli bir gelişme yaşandı. Diziye Atagül yerine Tuba Büyüküstün dahil oldu



6

eldi. Sefirin Kızı Nare olarak serüvenimizin en kıymetlilerinden olan sevgili Neslihan Atagül Doğulu'ya tüm özverili çalışması ve bugüüne kadarki katkıları için yürekten teşekkür ediyor. Geçmiş olsun diliyoruz' ifadelerine yer verildi.



7

Hayranları Neslihan Atagül Doğulu'nun bir an önce iyileşmesini bekliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr