20.01.2021-17:02 (Son Güncelleme:20.01.2021-17:02)


1

Ünlüler de konu evcil hayvanlara geldiğinde birer anne, birer baba. Tıpkı hepimiz gibi. Köpeklerine Instagram hesapları açanlar mı dersiniz, kedisine özel kıyafetler diktirenler mi dersiniz... Hatta evcil hayvanlar en az sahipleri kadar ünlü.



2

Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld

Ünlü modacı Karl Lagerfeld'in kedisi Choupette, dünyanın en ünlü kedileri listesinde başta geliyor. Hatta söylenenlere göre Lagerfeld, pek çok şov ve koleksiyonunda Choupette'ten ilham almış olabilir. Choupette birçoğumuzdan daha ihtişamlı bir hayat yaşıyordu, hatta kişisel asistanı bile vardı.



3

Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor Swift'in kedileri Meredith Grey ve Olivia Benson oldukça popüler.



4

Priyanka Chopra

Priyanka Chopra

Priyanka Chopra'nın köpeği Diana'nın Instagram'da 166 bini aşkın takipçisi var. Hatta 2017'de Elle dergisinin kapağında bile yer aldı.



5

Tom Hardy

Tom Hardy

2017'de köpeği Woody'i kaybeden Hardy, birkaç köpek yavrusu daha aldı. Blu ise şimdilik favorisi gibi görünüyor.



6

North West

North West

Kim Kardashian'ın 7 yaşındaki kızı North ve köpeği Sushi sosyal medyada oldukça popüler. People dergisine göre Kim Kardashian, kızının bir kardeşe alışması için köpek almış.



7

Paris Hilton

Paris Hilton

Paris Hilton, chihuahua cinsi köpeği Tinkerbell'in 2015'teki ölümünün ardından yeni yavru köpekler aldı ancak Tinkerbell onun için unutulmaz olarak kaldı. Instagram'da @hiltpnpets isimli profilde Hilton'un yalnızca köpekleri var.



8

Lily Collins

Lily Collins

Lily Collins ve nişanlısı Charlie McDowell sokaktan kurtardıkları köpekle fotoğraflarını paylaşmışlardı. O günden bu yana, sahiplendikleri köpeğe çocukları gibi bakıyorlar.



9

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon köpeği French bulldog cinsi köpeği Pepper'ın fotoğrafını ilk kez Kasım ayında paylaşsa da kısa zamanda sosyal medyada oldukça popüler oldu.



10

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Pek çok ünlünün bir kedisi ya da köpeği varken Miley Cyrus'ın ise bir sürü hayvanı var. Köpekleri ve kuşları bulunan Miley'nin en ünlü hayvanı ise domuzu Bubba Sue idi. Bubba Sue 2019'da hayatını kaybetti.



11

Katy Perry

Katy Perry

Katy Perry kendisi kadar ünlü köpeği Nugget'ın vefatının ardından nişanlısı Orlando Bloom ile yeni bir köpek yavrusu sahiplendiler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr