Sedat İncesu: 'Fenerbahçe'yi Çalıştırmam'

Galatasaray Tekerlekli Basketbol Ekibinin Hocası Sedat İncesu coronavirüs'ün ardından spor dünyasında olacak değişiklikleri değerlendirdi.

22.04.2020-13:17 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-13:03) Sedat İncesu: 'Fenerbahçe'yi Çalıştırmam'
Türkiye'de tekerlekli sandalyenin ismini dünyaya duyuran 'Engelsiz Aslanlar'ın eşsiz başarıların altında imzası olan Sedat İncesu'ya, 'Ergin Ataman, Obradovic ve Fatih Terim'in ortak yanlarının ne olduğunu?' soruldu.

İşte İncesu'nun yanıtı: "Tüm bu başarılı isimlerin ortak yönü, toplumun %99.9'unun içinde kalmayı seçtiği, güvenli dairenin ve sınırların dışında düşünen ve davranan tutkulu liderler olmaları. Bu tutku zaman zaman ilerleyecek yön bulamadığında ya da biraz önce de dediğim gibi üslup yanlış olunca söyledikleri yaptıkları doğrular heba olsa da onları başarıya ulaştıran eşsiz özellikleri sayesinde çok kısa zamanda toparlanıp yine parmakla gösterilen başarıları sağlayacak kadar da otokontrole sahip büyük değerlerdir."

Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı'nın hocası Sedat İncesu, karantina zamanını herkesin düşünüp, yeni şeyler yaparak geçirmesini istiyor. Bu konu hakkındakendi hazırlıklarından şöyle bahsediyor: "Benim günlerim evde ama yine üretimle geçiyor. Uzun zamandır yazmak ve yoğunlaşmak istediğim, yine ülkemiz sporu için çok yararlı ve çok detaylı altyapı analiz ve projelerine odaklandım. Kulübümüzle ilgili olanları bitirip başkanımız ve yönetim kurulumuza yolladım. Ülkemizle ilgili olanı ise bitirmek üzereyim. Gerekli yerlere ulaştırıp aynı zamanda da yayınlamayı düşünüyorum.

Bu dönemde birçok spor adamı ve akademisyen ile bilgi alışverişinde bulundum. Eğer uygulanırsa bu krizden küllerinden yeniden doğmuş bir spor ekolü çıkabilir diye umuyorum. Kovid-19 sonrası refah ekonomisi ile finanse edilen sektörlerin en başında olan spor ekonomisinin ve kulüplerin çok ciddi bir yol ayrımına gideceğini görüyoruz."

FENERBAHÇE'Yİ ÇALIŞTIRMAM

"Fenerbahçe'yi Metin Oktay gözünden görüyor ve onun duruşunu örnek alıyorum. Bir teklif gelirse onun sözüyle 'Bizi sevenleri üzmeyelim baba' diye cevap veririm. Galatasaray harici bir takımda çalışma zorunluluğu doğarsa, ya başka bir iş yapar ya da yurt dışında bir takım seçerim diye düşünüyorum."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal