Seda Sayan Billie Eilish düeti sosyal medyayı salladı! Paylaşım rekorları kıran düet videosu Instagram'da zirveye çıktı

Instagram 'da ''nazmiabin '' adlı kullanıcı ismi ile paylaşımlar yapan animasyon video sanatçısı Nazmi Özdil paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Seda Sayan ve dünya starı Billie Eilish ile coverladığı düet videosu resmen sosyal medyayı salladı ve paylaşım rekorları kırdı. İşte o çok izlenen düet videosunun detayları..

28.05.2022-15:37 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-15:37) Seda Sayan Billie Eilish düeti sosyal medyayı salladı! Paylaşım rekorları kıran düet videosu Instagram'da zirveye çıktı

Instagram uygulamasında ''nazmiabin '' kullanıcı ismi ile paylaşım yapan animasyon video sanatçısı Nazmi Özdil 'in yapmış olduğu son paylaşımı herkes tarafından çok sevilerek paylaşım rekorları kırdı ve hatta bu paylaşım ünlüler dünyasına da sıçradı. Nazmi Özdil 'in son paylaştığı videoyu pek çok ünlü isim de çok beğendi.

Şarkıcı Seda Sayan 'dan tutun da oyuncu Enis Arıkan 'a kadar birçok ünlü isim tarafından paylaşılan video sosyal medyada viral oldu ve zirveye ulaştı.

Seda Sayan Billie Eilish Düeti

Instagram uygulamasında dünya starları Shakira ile Will I. Am 'in düetini Cansever, dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna videosunu da Kibariye 'ye uyarladığı videoları ile oldukça büyük yankı uyandıran ''nazmiabin '' kullanıcı isimli hesap bu kez de paylaşımına Seda Sayan ile Billie Eilish montajı yaparak dikkat çekti. iInstagram üzerinden yapmış olduğu montaj videolar ile adından çokça söz ettiren ve geniş kitleler tarafından tanınan Nazmi Özdil son yaptığı Seda Sayan paylaşımının ardından ise resmen sosyal medyayı salladı.

Seda Sayan ve Billie Eilish

Seda Sayan 'ın '' Ah Geceler '' adlı unutulmaz parçasını dünya starı olan Billie Eilish 'in '' Lost Cause '' isimli video klibinin üzerine montaj yapan Özdil, şarkıcı Seda Sayan 'ın klibini ise Billie Eilish 'in Bad Guy klibinin üzerine montajlayarak kişisel hesabında takipçileri paylaştı.

Seda Sayan ve Billie Eilish 'in montaj edilen klip videoları ise çok kısa bir süre içinde sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı ve bu videoya Seda Sayan 'da kendi hesabından paylaşarak destek oldu.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal