Survivor Berna cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Berna Keklikler mini etek şovu yaptı! Paylaşımlarına takipçilerinden beğeni yağdı

Survivor 2022 All Star yarışmasında yaptığı çıkışlarla adından söz ettiren Berna Keklikler, paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla ilgi odağı haline gelen Berna Keklikler, son olarak mini etekli pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin paylaşımına takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.

28.05.2022-15:17 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-15:17) Survivor Berna cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Berna Keklikler mini etek şovu yaptı! Paylaşımlarına takipçilerinden beğeni yağdı

Survivor All Star 2022 yarışmasında girdiği polemiklerle gündem olan Berna Keklikler, yarışmanın ardından da gündemden düşmüyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Keklikler, bir süre önce sevgilisi ile birlikte yaptığı ‘kalça’ paylaşımlarıyla olay oldu. O paylaşımların etkisi geçmeden Berna Keklikler’den yeni bir bomba geldi. Tenis kortunda mini etekle verdiği pozlar sosyal medyayı salladı. Keklikler’in paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yapıldı.

Berna Keklikler'den olay yaratan paylaşım

Sevgilisine twerk yaptı!

Sevgilisiyle birlikte yaptığı paylaşımla, önce twerk yapan daha sonra da kalçalarını sevgilisinin yüzüne dayayan Berna Keklikler görenleri şaşkına uğrattı. İddialı dansının ardından o anları takipçileriyle paylaşan Keklikler pes dedirtti.

Berna Keklikler

Yorum yağdı

Sosyal medyayı aktif kullanan ve yaptığı her paylaşımla olay yaratan Berna Keklikler, son olarak teniz kortunca mini eteğiyle kamera karşısına geçti. Mini eteğiyle cesur pozlar veren Berna’ya beğeni yağdı. 

Survivor Berna'dan cesur pozlar

Fiziği ve pozlarıyla dikkatleri üzerine çeken Berna Keklikler’e takipçileri tarafından "Taş gibi hatunsun", "Resmen bebek gibisin" tarzı yorumlar yapıldı.

Survivor Berna

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal