Seçim mitingleri devam ediyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Aksaray ve Yozgat'ta!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Başkan Erdoğan, bugün Türkiye'nin önemli illerinden Aksaray ve Yozgat'a gerçekleştireceği ziyaretlerle seçim çalışmalarına devam ediyor. Her iki şehirde yapılacak mitinglerle halka seslenecek olan Cumhurbaşkanı, partisinin destekçileriyle buluşacak ve yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın adaylarına olan desteğini artırmaya çalışacak.

26.03.2024-10:45 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-13:44) Seçim mitingleri devam ediyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Aksaray ve Yozgat'ta!

Başkan Erdoğan'ın bugünkü programı, öncelikle Aksaray ile başlayacak. Partisinin düzenleyeceği miting için Aksaray'ın 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'na saat 13:30'da gitmesi bekleniyor. Burada halka hitap ederek seçim öncesi önemli mesajlar verecek ve Cumhur İttifakı'nın projelerini anlatacak. Aksaray'daki mitingin ardından ise Başkan Erdoğan, Yozgat'a geçecek. Yozgat'ta Cumhuriyet Meydanı'nda saat 16:30'da yapılacak olan miting için halka seslenecek olan Cumhurbaşkanı, bölgenin yerel sorunlarına dair çözüm önerilerini paylaşacak ve Cumhur İttifakı'nın adaylarına destek çağrısında bulunacak.


Aksaray ve Yozgat’tan destek istenilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ziyaretlerinde özellikle yerel seçimlerin önemine vurgu yapması ve Cumhur İttifakı'nın adaylarını desteklemesi bekleniyor. Aksaray ve Yozgat halkından, Cumhur İttifakı'nın büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarına destek vermeleri talep edilecek. Her iki şehirde de halkın yoğun ilgisiyle karşılaşması ve mitinglerin coşkulu geçmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aksaray ve Yozgat ziyaretleri, yerel seçim atmosferinin giderek kızıştığı ve siyasi partilerin seçim çalışmalarının hız kazandığı bir döneme denk geliyor. Bu ziyaretlerin, seçim sürecine yön vermesi ve halkın tercihlerinde etkili olması bekleniyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal