TOKİ’nin anahtar teslim töreni gerçekleşti: 25 konut hak sahibine ulaştı!

Eskişehir'in Çifteler ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 205 konutun anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen törende konuşan AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, TOKİ'nin devletin yüz akı bir kurumu olduğunu vurgulayarak, yapılan konutların kalitesine dikkat çekti.

26.03.2024-10:33 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-13:37) TOKİ’nin anahtar teslim töreni gerçekleşti: 25 konut hak sahibine ulaştı!

AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, inşa edilen konutların hepsinin çok güzel olduğunu belirterek, uygun taksitlerle ve ödeme koşullarıyla ev sahibi olmanın kolaylığını vurguladı. Devletin sağladığı imkanlarla vatandaşların konut sahibi olabilmesinin önemine değinen Hatipoğlu, Cumhurbaşkanı ve devletin desteğini vurgulayarak, TOKİ'nin milletin yanında olduğunu ifade etti ve "Allah onlardan bin kere razı olsun" dedi.

TOKİ'nin Eskişehir'de yatırım yapmak istediğini ancak mevcut belediye başkanlarının bu yatırımları engellediğini belirten Hatipoğlu, TOKİ'nin Eskişehir'de binlerce vatandaşın ev beklediğini ve en az 25 bin konut yapmayı hedeflediklerini ifade etti. Ancak mevcut belediye başkanlarının yatırımları mahkemeye taşıyarak geciktirdiğini ve engellediğini dile getirdi.


En az 25 bin konut

Hatipoğlu, konutların hak sahiplerine hayırlı olmasını dileyerek, şu açıklamada bulundu:

"Binlerce vatandaşımız TOKİ'den ev bekliyor. Kuralara giriyor. Ancak mevcut belediye başkanları TOKİ'nin yatırım yapmasını engelliyor. Hepsini mahkemeye veriyor. Sonuçta yapıyoruz ama 3-4 yıl öteleniyor. İnşallah 31 Mart'tan sonra hükümetimizle uyumlu bir belediye olarak çalışacağız. En az 25 bin konut, TOKİ olarak Eskişehir'de de hemşehrilerimize alınabilir derecede konutlar yapacağız."

Tören, Çifteler Belediyesi tarafından ilçe halkına verilen iftar programı ile sona erdi. Bu önemli etkinlik, TOKİ tarafından gerçekleştirilen konut projelerinin vatandaşlar arasında büyük memnuniyetle karşılandığını ve ihtiyacı olan insanlara destek sağladığını gösteriyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal