Seçim Gecesi Muharrem İnce Sarhoştu Diyen Levent Gültekin Özür Diledi

24 Haziran gecesi Muharrem İnce'nin sarhoş olduğunu ve bu yüzden ekranlara çıkmadığını söyleyen Levent Gültekin, bir kaç saat sonra kendini yalanlayarak özür diledi.

13.07.2018-14:26 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-14:17) Seçim Gecesi Muharrem İnce Sarhoştu Diyen Levent Gültekin Özür Diledi

Medyascope'ta katıldığı programda "CHP'deki kaynaklarından onaylattığını" söylediği iddiaya dayanarak "İnce'nin seçim akşamı alkol aldığı, sarhoş olduğu ve bu nedenle televizyon ekranlarına çıkamadığını" iddia eden Levent Gültekin birkaç saat içinde kendini yalanlayarak özür diledi. Parti içi çekişmelerin arasında kaldığını bildiren Gültekin, Muharrem İnce ile de görüştüğünü "Böyle bir yanlışın içinde kalmaktan utanç duyduğunu" söylediği kaydetti.

İŞTE GÜLTEKİN'İN İDDİALARI

12 Temmuz'da ekrana gelen programın bir kaç saat ardından Twitter hesabından paylaşım yapan Gültekin, şu sözleri söyledi:

"24 Haziran akşamı İnce neredeydi?" sorusuna yanıt olarak bana gelen, zannediyorum parti içi şahsi mücadelede kullanılan bilgiyi kanıtlama halim bulunmadığı için paylaşmamam lazımdı. Arayan muhatapların anlattığına göre tuhaf bir çekişmenin içinde kalmışım."

"O geceki karanlık noktaların meydana getirdiği ümitsizliği dağıtayım derken paylaştığım bu lüzumsuz bilgiden sebeple herkesten özür diliyorum. Yeniden söyleyeyim kaynağım sağlam olsa bile asıl olan muhatabın gerçekleştirdiği açıklamadır."

"KENDİMİZE YAKIŞMAYAN SÖZ VE DAVRANIŞ DA BULUNDUK"

"Amacımız iyi bir şey yapmak olsa dahi bir şey yaparken yanlış yapıyoruz, hata yapıyoruz, insanız hata insana özel bir şey. Bazen kendimize yakışmayacak söz ve davranışlar yapıyoruz. Amacın iyi olması o yanlışları kurtarmıyor."

"Ne derece dikkat etsek, ne derece hassas olsak da farkına varmadan hata yapmaktan kaçamıyoruz. Bir saniyelik düşüncesizlik büyük bir yanlışa sebep oluyor."

"Soranlara son söz: Muharrem Bey ile görüştük. Vaziyeti anlattım. O da anlattı. Böyle bir yanlışın içinde kalmaktan utanç duyduğumu aktarıp özür diledim. Helalleştik ve meseleyi kapattık."

Diken.com.tr'de köşe yazarlığı yapan Levent Gültekin, 24 Haziran seçimleri öncesi cumhurbaşkanı adayı olduğunu duyurmuş fakat ardından adaylığını çekmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal