"Mesih" Oktar Dini Duyguları Böyle Sömürmüş

Adnan Oktar örgütünün kızları tuzağa düşürmek için kullandığı bir yöntem daha ortaya çıktı. İddiaya göre Adnan Oktar hayvanlarla konuşabildiğini söyleyip, kendisinin 100 yılda bir gelen kurtarıcı olduğunu iddia etmiş.

13.07.2018-14:04 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-13:53) "Mesih" Oktar Dini Duyguları Böyle Sömürmüş

Adnan Oktar ve müridlerine gerçekleştirilen operasyon çerçevesinde geçmişe yönelik davalardaki gizli tanıkların verdiği ifadelerde ilginç ayrıntılar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

GİZLİ TANIK KEDİCİK KANDIRILMA YÖNTEMLERİNİ ANLATTI

Adnan Oktar suç örgütüne dönük gerçekleştirilen operasyonun ardından, geçmişe yönelik davalarda gizli tanık 'kedicik'in 2013'te verdiği ifadede, örgüte dahil olan genç kızların kandırılma yöntemlerinde tüyler ürperten ayrıntılar gün yüzüne çıktı.

MANEVİ DUYGULARINI KULLANARAK ETKİLEMEYE ÇALIŞTI

Adnan Oktar'ın kızları etkilemek için manevi duygularını istismar ederek kızları tuzağa düşürdüğü ve gizli tanık 'kedicik' Adnan Oktar'ın peygamberlik iddialarını desteklemek amaçlı hayvanlarla konuştuğunu ifade etti. Adnan Oktar'ın, bu biçimde örgüte gelen kızların vaziyetten ilk başlarda şüphe duymaması ve gözlerinde yücelmesini sağladığını ifade etti.

Gizli tanık kedicik'in 2013'te verdiği ifadedeki diğer önemli ayrıntılar;

DİNİ KONULAR CİNSELLİK ÜZERİNDEN VERİLİYORDU

"Adnan Hoca'dan '100 yılda bir gelen kurtarıcı' olarak bahsediliyordu. Erkeklerle temasların Kardeşler'e ve Adnan Hoca'ya itaatin bir mecburiyeti olduğu, bunun bir 'hizmet' olduğu ve karşılığının da ahirette alınacağı söyleniyordu. Onların içinden çıkanların da cehenneme gideceği söylenerek devamlı baskı kuruluyordu. Grup üyelerine ağırlığın cinselliğe değil dini bilgilere verilmesi gerektiğini söylediğim zaman Abi'nin (Adnan Hoca) bu hususları iyi bildiğini, yalnızca itaat etmem lazım olduğunu söylediler."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal