Seçil Gür'ün Silikonları Canlı Yayına Damga Vurdu!

Serdar Ortaç’la yaşadığı aşk sonrası gözde isim haline gelen Seçil Gür göğüslerine öyle bir değişiklik yaptı ki, katıldığı magazin programında sunucuların ağzı açık kaldı.

21.01.2021-13:10 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-14:28) Seçil Gür'ün Silikonları Canlı Yayına Damga Vurdu!

2.sayfa magazin programına katılan Seçil Gür, Serdar Ortaç’la yaşadığı aşkla magazin gündemine düşmüştü. Gür, bugün katıldığı televizyon programında öyle bir yenilikle gitti ki, sunucuların ağzı resmen açık kaldı. Seçil Gür gördüğü tepki karşısında kıyafetini değiştirerek tekrar yayına katıldı.

SEÇİL GÜR SİLİKONLARINI SAKLAYAMADI

Serdar Ortaç’la yaşadığı aşkla gündeme gelen ve eski eş Chloe Loughnan ile kıyaslanan Seçil Gür kendine öyle bir estetik yaptırdı ki görenler tanıyamadı. 2.sayfa programında bugün Seçil Gür vardı. Gür yayına katılır katılmaz magazin programının sunucusu Müge ve Gülşen hayrete düştü. Seçil Gür’ü doğal güzelliği ve sadeliği ile bildiğini söyleyen sunucular; “Sana inanmıyorum. Ne yaptın sen” sözleriyle Gür’ü geldiğine pişman ettiler. 

SEÇİL

GÜR HEMEN ÜZERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Giydiği derin göğüs dekolteli braletle programa katılan Seçil Gür tüm dikkatleri üzerine çekti. 2.sayfa isimli magazin programına davet edilen Gür, yeni görüntüsüyle sunucuları şaşırttı. Gür’ü doğal güzelliği ile bilen sunucular, Seçil Gür’ün silikon taktırdığını fark ettiklerinde söylemeden duramadılar. Derin dekoltenin etkisiyle kendini daha net gösteren silikonlar karşısında daha fazla susamayan sunucu Gülşen Yüksel; “Seçil ben sana inanamıyorum. Seni o kadar tembihledim, Güzel Seçil dedik ki sana; doğallığını bozma dedik, ne yaptın sen?” diyerek Seçil Gür’den bir açıklama bekledi. Bu konu hakkında konuşmak istemeyen Gür ise konuyu değiştirerek üzerine bir sweatshirt aldı. Üzerini değiştirme bahanesi olarak da klimaları öne süren Seçil Gür, ne yapsa da o silikonları unutturamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal