Seçil Erzan'ın eski aşkının ifadeleri ortalığı karıştırdı: Kendisini nasıl dolandırdığını anlattı

"Fatih Terim Fonu" skandalıyla gündeme gelen Seçil Erzan'ın eski aşkı Nuri Köşkdere, verdiği ifadelerle nasıl dolandırıldığını anlattı. İşte haberin detayları....

06.12.2023-12:55 - (Son Güncelleme: 06.12.2023-17:59) Seçil Erzan'ın eski aşkının ifadeleri ortalığı karıştırdı: Kendisini nasıl dolandırdığını anlattı

Arda Turan, Fernando Muslera, Semih Kaya, Emre Belözoğlu gibi futbol dünyasının ünlü isimlerini, iş adamlarını milyonlarca Dolar dolandıran Denizbank Florya Şubesi Banka Müdürü olan Seçil Erzan’ın başrolde olduğu “Fatih Terim Fonu” olayından gelişmeler gelmeye devam ediyor.

Bankacı- Müşteri ilişkisinden gönül ilişkisine

Erzan’ın aşk yaşadığı iddia edilen Nuri Köşkdere'nin ifadesi ortaya çıktı. "Müşteki" sıfatıyla 5 Temmuz tarihinde ifadesi alınan 51 yaşındaki evli ve iki çocuklu Köşkdere, galerici olduğunu ve Seçil Erzan'la 2000'li yılların başında Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki banka şubesinde çalıştığı sırada tanıştığını dile getirdi. Kendisinin o yıllarda da ticaretle uğraştığı için bankalarla sürekli iletişim halinde olduğunu söyleyen Köşkdere, bu sebeple Erzan'la diyaloğunu geliştiğini, ilişkilerinin bankacı- müşteri ilişkisinden gönül ilişkisine evrildiğini belirtti.

Köşkdere ifadesinde kendisinin onunla gönül ilişkisinin olduğu ve bu bağlantıyla fona yatırım yaptığını dile getirdi. Köşkdere "Bu fona çok büyük yatırımcıların olduğunu, büyük kar elde edebileceğimi söyledi. Ben de kendisiyle bir gönül ilişkimiz olması nedeniyle güvenerek bu fona yatırım yapmaya başladım ancak bu yatırımlarımın hepsini Seçil Erzan'a elden yaptım. Elden yaptığım yatırımı bir süre sonra karıyla birlikte bana elden veriyordu. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra daha büyük bir vaatle parayı tekrar istiyordu ve fona yatırım yapıyordum. Bu nedenle hangi zaman aralığında para verdiğimi ve geri aldığımı, yapmış olduğum yatırımın miktarını hatırlamıyorum” dedi.

seçilerzan

Aramızda tartışma çıktı ve bağlantımı koparttım

Sözlerinin devamında Köşkdere “Ben yapmış olduğum yatırımı banka hesabı üzerinden göndermek istediğim zaman, bana bunun yanlış olduğunu ifade ediyordu. Büyük yatırımcıların olduğunu, kendisi bu büyük yatırımcıların yatırımına ekleme yaparak kar elde ettiğini ve bana parayı o şekilde verdiğini söylüyordu. Yapmış olduğum yatırım hatırladığım kadarıyla 2019 yılının ortalarından 2021 yılının ortalarına kadar sürdü. Ancak son aylarda vermiş olduğum paraları ve Seçil Erzan'ın bana taahhüt ettiği zaman diliminde almam gereken paraları alamadığım için aramızda tartışma çıktı. Ben de bu sebeple Seçil Erzan'la olan tüm bağlantılarımı koparttım. Hatırladığım kadarıyla 2021 yılının ortalarından beri kendisiyle görüşmüyorum. Elden vermiş ve almış olduğum paraları hatırlamamakla birlikte en son içeride ne kadar param kaldığını da hatırlamıyorum” dedi.

“Erzan’ın beyanı asılsızdır”

Köşkdere'ye sorgusunda Seçil Erzan'ın savcılıkta verdiği, "Nuri Köşkdere yatırım yapma amacıyla para aldığım kişilerdendir. Ne aldıysam onu ödediğimi hatırlıyorum. Herhangi bir fazla ödeme yapmadım" ifadesine karşı söyleyecekleri sorulması üzerine Köşkdere de bu ifadeye ilişkin, "Elden miktarını hatırlamadığım kadar para verdim ve belli bir süre sonunda elden geri aldım ancak en son içeride param kaldı. Seçil Erzan isimli şahsın beyanı asılsızdır" dedi.

“Şikayetçi değilim”

Seçil Erzan ile aralarındaki gönül ilişkisinden dolayı kendi ailesiyle sorunların oluştuğunu aktaran Köşkdere, "Bu sebeple Seçil Erzan isimli şahısla tüm bağlantılarımı kopartmak istiyorum. Ben Seçil Erzan'dan davacı ve şikayetçi değilim" sözleriyle ifadesini sonlandırdı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal