Scrub Nedir? Scrub Nasıl Uygulanır? Ev Yapımı Scrub Tarifi

Cildinizi yenileyip, ölü derilerden arındıracak adeta pürüzsüz bir hale gelmesini sağlayacak yeni bir yöntemi sizlerle paylaşıyoruz. Günümüzde moda haline gelen Scrub yöntemi ile cildinizi şımartmaya hazırsanız içeriğimize mutlaka göz atın.

17.06.2019-12:31 - (Son Güncelleme: 17.06.2019-12:13)

Scrub, banyo esnasında yapılan bir bakım çeşitidir. Uzun yıllar Victoria Secret mankenlerinin yaptığı, vazgeçilmez bir rutin haline getirdiği Scrub yöntemi, vücuttaki birçok sorunu ortadan kaldırırken adeta pürüzsüz bir tene kavuşmanızı sağlar.

SCRUB NASIL UYGULANIR?  

Scrub, uygulamaya başlamadan evvel muhakkak bölgenin sıcak suyla yumuşatılması ve ıslatılması gerekir. Uygulamayı yapacağınız bölgeye göre gerekli miktarı elinize alın. Örneğin yüzünüz için fındık kadar scrub yeterli. Masaj yapar gibi yüzünüze scrub’ı sürün. Bu işlemi elinize aldığınız scrubın içinde bulunan tüm parçacıkların eridiğinden emin olana dek devam edin. Son olarak işlemin yapıldığı alanı bol su ile durulayın. 

EVDE PRATİK SCRUB YAPIMI  

MALZEMELER

1 adet limon
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı
Kuru lavanta
3/4 çay bardağı İngiliz tuzu
İsteğe göre lavanta yağı

YAPILIŞI  

Bir kabın içerisine limonun suyunu sıkın, sonrasında kalan malzemeleri ilave ederek iyice karıştırın. Karışımı biraz dinlendirdikten sonra uygulayabilrsiniz.

Haftada 1 kez scrub uygulaması yapmak istediğiniz neticeyi almaya yetecektir. Fazla uygulamak ciltte farklı reaksiyonlara sebep olabilir.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal