Savcı Oldum Diye Ailesini Dolandıran Genç Yakalandı

Samsun’da yaşayan ve 4 sene boyunca ailesini hukuk fakültesinde okuyorum diye kandıran geç, sahte evrak işinden yakalandı.

16.10.2021-13:08 - (Son Güncelleme: 16.10.2021-13:17)

Samsun’da yaşanan olay bu kadar da olmaz artık dedirtti. 24 yaşındaki geç yaklaşık 4 yıllıdır, hukuk fakültesinde okuyorum diyerek ailesini kandırdı. Daha sonrasında savcı olduğunu söyleyerek yalanına devam ederek ailesini dolandıran genç, sahte evrak işlerinden yakayı ele verdi. 

SAMSUN’DA ÖĞRENCİYİM DİYE AİLESİNİ DOLANDIRAN GENÇ YAKAYI ELE VERDİ

Samsun’un Çarşamba ilçesinde ilginç bir olay meydana geldi. Samsun’dan İstanbul’a üniversite kazandım diye gelen 24 yaşındaki genç 4 yıl ailesinden öğrenciyim diyerek para alarak, dolandırıcılık yaptı. Yalancılık işini iyice ilerleten genç sahte evrak işleri yaptığı sırada yakalandı. 

SAVCI OLDUM DİYEREK YALANINA DEVAM ETTİ

Özel okulda eğitimine devam ettiğini söyleyen genç 4 yıl boyunca ailesinden 15 bin TL alarak yalanına devam etti. Daha sonrasında mezun olduğunu ve savcı olduğunu söyleyen K.G ailesini bu yalana da inandırarak, kendisine araba aldırdı. Kendine sahte savcı kimliği çıkaran genç polis tarafından yakalandı. 

Dolandırıcı genç yakalandı

KIZ ARKADAŞINA YARDIMCI OLUREN YAKALANDI

Yalancılıkla çevresindeki herkesi kandırmayı başaran K.G., kız arkadaşının İŞKUR’da bir işini halletmek için sahte savcı kimliğini kullanırken yakayı ele verdi. Yıllarca 'Hukuk bitirip savcı oldum' diye ailesinden para alan genç, sahte savcı kimliği kullanınca tutuklandı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal