İstanbul Kağıthane’de Korkutan Kaza: İnşaatın İstinat Duvarı Çöktü

İstanbul’da dün gece saatlerinde yaşanan olay yürekleri ağızlara getirdi. Bir inşaatın istinat duvarı gece geç saatlerde çöktü.

16.10.2021-12:02 - (Son Güncelleme: 16.10.2021-16:22) İstanbul Kağıthane’de Korkutan Kaza: İnşaatın İstinat Duvarı Çöktü

Kağıthane halkı dün akşam bir inşaatın istinat duvarının çökmesi ile korku dolu anlar yaşadı. Çökme sonrası yolda çatlakların oluşması mahalle halkını korkuturken, olay yerine gelen ekipler çöküntünün etrafına şerit çekti. 

KAĞTHANE’DE İSTİNAT DUVARI ÇÖTÜ YOLDA ÇATLAKLAR OLUŞTU

Dün gece saat 02,00 sularında Kağıthane’de inşaat çalışmasının olduğu Talatpaşa Mahallesi’nde istinat duvarı çöktü. Büyük bir gürültü ile uyanan ve neye uğradıklarını şaşıran Darıverdi Sokak sakinleri, apar topar polis ekiplerini aradı. Olay yerine gelen ekip, yolda meydana gelen çatlar sonrası önlem amaçlı çöküntünü etrafını şeritlerle sardı. 

İstinat duvarının çökmesi ile yolda çatlakların meydana gelmesi, mahalle halkını korkuttu. Yolda alınan önlem nedeniyle bir araç ise park halinde olduğu bölgede adeta mahsur kaldı. Gün içerisinde ise ekipler alanda incelemelerde bulunurken, inşaat alanında güçlendirme çalışmasının yapıldığı görüldü.

KORKUDAN UYUYAMADIK

Yaşanan olay sonrası oldukça korktuklarını ve uyuyamadıklarını ifade eden mahalle sakinlerinden biri, ‘Dün gece 01.00 ile 02.00 arasında evde uyuyorduk. Sese uyandık, bir baktık burası yıkılmış. Çok hissettik, çocuklar korkudan uyuyamadı. Dün gece burada sabahladık. Bu gün gelip burayı yaptılar, başka bir şey yapmadılar. Burayı duvar örmedikleri için yıkıldı. O araç burası yıkıldığı için oradan çıkamıyor’ şeklinde yaşanılanları anlattı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal