Savaşçı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Ekranların sevilen dizisi Savaşçı, 5'inci sezonunda da büyük bir ilgi görüyor. Yeni sezonla birlikte Savaşçı dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan oyuncular ve karakterler ise araştırılıyor. Peki Savaşçı dizisi oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor?

25.04.2021-12:03 - (Son Güncelleme: 25.04.2021-12:03) Savaşçı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Fox Tv ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkan Savaşçı dizisi, askeri konulu bir televizyon dizisidir. Birinci bölümü 9 Nisan 2017 tarihinde pazar günü yayınlanmıştır. 5. sezonu ile 10 Nisan Cumartesi akşamı ekrana gelmeye başlayan Savaşçı dizisinin takipçileri yeni sezon ile birlikte kadroya dahil olan oyuncu ve karakterlerin yanı sıra dizinin çekimlerinin nerede yapıldığını da merak ediyor

SAVAŞÇI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Fox ekranlarının sevilen Savaşçı Dizisinin çoğu sahnesi için geniş dağlık alanlara ihtiyaç duyuluyor. Yapımcı şirket, dizinin konusunu daha etkili bir şekilde yansıtma maksatlı çekimleri Doğu Anadolu'da gerçekleştirmek istemiş fakat bölgenin olumsuz hava şartları değerlendirildiğinde bu istek yerine getirilememiştir.  Bu nedenle, Konya ve Ankara illerine set kurularak çekimler yapılıyor. Dağ sahnelerinin dışında kalan sahnelerin çekimleri ise Eskişehir’de gerçekleşiyor.

SAVAŞÇI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Başrollerinde Emret Komutanım, Küçük Ağa dizilerinden tanıdığımız Sarp Levendoğlu üstlenen dizide heyecan hız kesmeden devam ediyor. Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, tüm zorluklara rağmen mücadele etmekten vazgeçmeyen kahramanların, Bordo Berelilerin hikayesini konu almaktadır. Savaşçı dizisi, seçkin askerlerden oluşan timin komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok hapisten çıkıp tekrar timi toplamalarıyla başlamıştır.

SAVAŞÇI DİZİSİ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Ekranların sevilen ve beğenilen dizilerinden birisi olan Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosu, dizinin senaryosu gereği zaman zaman isim değişiklikleri yaşamakta. Savaşçı dizisinin başrol oyuncuları Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu'dur.

Sarp Levendoğlu-Yüzbaşı Haydar Bozkurt

Murat Serezli-Albay Halil İbrahim Kopuz

Tamer Karadağlı-Albay Oktay Göktürk

Ekin Mert Daymaz-Astsubay Çavuş Görkem İlbeyli

Erkan Meriç-Astsubay Kıdemli Üstçavuş Bektaş Subaşı

Anıl Tetik-Astsubay Çavuş Savaş Çiğiltepe

Ali Tarık Fındık-Astsubay Üstçavuş İlyas

Serkan Kuru-Astsubay Başçavuş Ali Çekiç

Serenay Akta Teğmen Selcen Efe

Serhat Nalbantoğlu-Tümgeneral Ahmet Kutalmış

Ediz Hun-Emekli Albay Gündüz Göktürk

Alp Öyken-Mehmet Arif Kırlangıç

Zerrin Sümer-Akkız Bozkurt

SAVAŞÇI DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapım: Limon Film

Yapımcısı: Hayri Aslan

Yönetmen: Osman Taşçı - Şafak Bal

Senaryo: Süleyman Çobanoğlu

Görüntü Yönetmeni: Erhan Ergün

Genel Koordinatör: Faruk Uçan

Müzik: Alpay Göltekin, Zeynep Alasya. Caner Özkan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal