Şaşkın Hırsız Görenleri Hayrete Düşürdü: Önce Bayrağı Öptü Sonra Kasayı Boşalttı

Bursa'da yaşanan olay gülsem mi ağlasam mı dedirtti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler görenleri şaşkına çevirdi. İşte izleyenleri hayrete düşüren o görüntüler ve konuya ilişkin tüm detaylar.

25.12.2021-11:05 - (Son Güncelleme: 25.12.2021-11:05)

Bursa’da akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Bir kişi hırsızlık yapmak maksadı ile girmiş olduğu iş yerinde kasayı karıştırdığı sırada eline Türk bayrağı geldi. Görenleri hayrete düşüren hırsız önce bayrağı öptü daha sonra ise hırsızlık yapmaya devam etti. Şaşkın hırsızın o anları dükkanın güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Bursa'da meydana gelen ilginç olay, Gemlik ilçesinde 19 Aralık tarihinde gece saatlerinde yaşandı. Genç bir adam, hırsızlık yapmak maksadı ile girmiş olduğu dükkanda kasanın bulunmuş olduğu bölüme geldi ve bozuk paraları karıştırmaya başladı.

ÖNCE ÖPTÜ SONRA DEVAM ETTİ

İş yerinin kasasından bozuk para poşetini almasının hemen ardından çekmeceden eline gelmiş olan Türk bayrağını öpen zanlı, daha sonra kasada bulunan paraları alıp kayıplara karıştı .O anlar işyerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedilirken, polis ise soruşturma başlattı.

bayrağı öpen hırsız

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal