Şarkılarıyla Bir Dönem Pop Müziğine Damgasını Vuran Ünlü Şarkıcı Atiye’den Hayranlarına Kötü Haber Geldi!

Uzun zamandır ortalıkta olmayan ünlü şarkıcı Atiye’den hayranlarını üzen haber geldi. İşte habere ilişkin o detaylar…

14.07.2020-11:43 - (Son Güncelleme: 02.02.2022-10:48) Şarkılarıyla Bir Dönem Pop Müziğine Damgasını Vuran Ünlü Şarkıcı Atiye’den Hayranlarına Kötü Haber Geldi!

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla pop müziğinin en sevilen isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Atiye, uzun zamandır yeni şarkılar yapmaktan uzak duruyordu. Bugüne dek çıkardığı şarkıları ve gösterdiği inanılmaz dans performanslarıyla adından sıkça bahsettiren ünlü şarkıcı Atiye, üç yıl boyunca herhangi bir şarkı üretmedi. Türkçe pop müziğine yaptığı şarkılarıyla birçok katkı sağlayan ünlü şarkıcı, verdiği üç yıllık aranın ardından ‘’Ses Seda Yok’’ isimli şarkısıyla müzik sektörüne geri dönmüştü. Bir çocuk annesi ünlü şarkıcı Atiye, uzun zamandır hayranlarını eksik bıraktığı dans şöleninden ve sesinden yeniden çıkardığı şarkılarıyla buluşturmuştu. 

KIZI VE EŞİNDEN HENÜZ BİR HABER YOK 

Türk pop müziğinde seslendirdiği şarkılar ve kliplerinde gösterdiği dans performanslarıyla damgasını vuran ünlü şarkıcı Atiye, 2018 yılında uzun zamandır aşk yaşadığı prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile Almanya’da dünya evine girmişti. Evliliğinden sonra 2019 yılında ilk çocuğunu kucağına alan ünlü şarkıcı, kızı olduğunu ve ismini de Ferah Feza olarak koyduğunu duyurmuştu. İlk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü çift bu güzel haberi duyurduktan sonra Atiye, yeni şarkısını da yakın zamanda sevenleriyle paylaşmıştı. Ses Seda Yok ismiyle yeniden müzik piyasasında çıkış yapan ünlü şarkıcıdan kötü haber geldi. Koronavirüse yakalandığı duyulan Atiye’nin sağlık durumunun şuan normal seyrinde ilerlediği bilinse de, kızının veya eşinin nasıl olduğuna dair henüz bir bilgi yer almıyor. 

atiye

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal