Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta kimler konuk olacak? Şarkılar Bizi Söyler 28 Mayıs Cumartesi yeni bölüm konukları

Her hafta Perşembe günleri Kanl D ekranlarında seyirci ile buluşan ve birbirinden ünlü konuklarını ağırlayarak izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan, herkes tarafından çok sevilen müzik-eğlence programı 'Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki yeni bölüm konukları belli oldu! Peki Şarkılar Bizi Söyler program konukları kim? Şarkılar Bizi Söyler 'de bu hafta hangi ünlü isimler yer alacak? İşte detaylar..

26.05.2022-16:19 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-16:19) Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta kimler konuk olacak? Şarkılar Bizi Söyler  28 Mayıs Cumartesi yeni bölüm konukları

Kanl D ekranlarının en çok sevilen ve izlenen eğlence programlarından biri olan Şarkılar Bizi Söyler 'in bu haftaki yeni bölüm konukları epey bir merak ediliyor. Her hafta Cumartesi günleri birbirinden değerli ünlü isimleri konuk ederek izleyenlere eğlenceli ve unutulmaz bir akşam yaşatan Şarkılar Bizi Söyler programı bu hafta da bomba gibi konukları ile ekran karşısına geçecek.

Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta kimler var

Yapımcı koltuğunda PH Yapım ile Poll Production 'ın oturduğu ve güzel şarkıcı Sibel Can ile fantezi müziğinin yakışıklı prensi Hakan Altun 'un sunuculuğunu yaptığı, klarnetin ustası Hüsnü Şenlendirici 'nin de klarneti ile kulakların pasını aldığı programda bu haftanın teması ise '' 90 'lardan Günümüze '' oldu ve bu hafta Şarkılar Bizi Söyler programına 90 'lı yıllara damgasını vuran Yonca Evcimik, Yeşim Salkım, Metin Özülkü ile Ferda Anıl Yankı gibi değerli sanatçılar eşlik edecekler.

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları

Şarkılar Bizi Söyler programı yeni bölümleri ile her hafta Cumartesi günü 20.00 'de Kanal D ekranlarında sizlerle! İyi seyirler..

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal