Disney Plus Kaçış dizisi ne zaman başlıyor? Disney Plus Kaçış dizisi fragmanı yayınlandı

Yeni dijital platform olarak gündeme gelen Disney Plus, içeriklerini zenginleştirmeye başladı. İlk Türk dizisi olarak izleyicilerle buluşan Kaçış dizisi için heyecanlar arttı. Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerinde yer alan Kaçış dizisinin ne zaman başlayacağı araştırılmaktadır. Disney Plus Kaçış dizisi ne zaman başlayacak? Disney Plus Kaçış dizisi fragmanı yayınlandı.

26.05.2022-15:42 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-15:42) Disney Plus Kaçış dizisi ne zaman başlıyor? Disney Plus Kaçış dizisi fragmanı yayınlandı

Disney'in dijital uygulaması olan Disney Plu, 14 Haziran'da Türkiye'de yayınlanmaya başlayacak. Şimdiden içerikleri ile yoğun ilgi gören Disney Plus'un ilk yerli yapımı Kaçış dizisi oldu. İddialı yapım olarak ekranlara gelecek Kaçış dizisinin tanıtımı yayınlanmasıyla ne zaman izleyicilerle buluşacağı merak konusu oldu. Disney Plus Kaçış dizisi hakkında merak edilenler haberin devamında

Disney Plus Kaçış dizisi

O3 Medya ve Same Film'in yapımcılığını üstlendiği Kaçış dizisinin yönetmen koltuğunda oturan isim Yağız Alp Akaydın oldu. Engin Akyürek'e ait olan hikayenin senaryosunu Ali Doğançay ele aldı. Disney Plus'da yayınlanacak Kaçış dizisi dram ve aksiyon türünde iddialı olarak ekranlarda olmaya hazırlanıyor. İlk kez içeriği ile yayınlanacak Disney Plus'da yer alacak Kaçış dizisi 14 Haziran'da izleyicilerle buluşacak.

Disney Plus Kaçış dizisi fragmanı

Kaçış dizisi ilk tanıtımı yayınlandı. Kaçış dizisi fragmanını izlemek isteyenler https://www.youtube.com/watch?v=1iBa_xzxK0o adresine giriş yapabilir.

Kaçış dizisi oyuncuları

Engin Akyürek

İrem Helvacıoğlu

Aras Aydın Levent Ülgen

Onur Bay

Leyla Tanlar

Aziz Çapkurt 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal