Gelinim Mutfakta puan durumu 26 Mayıs 2022 Perşembe

Kanal D ekranlarının beğenilen programı 'Gelinim Mutfakta' yarışmasında 26 Mayıs 2022 gün birincisi kim olduğu merak edilmektedir. Gelinim Mutfakta finale az bir süre kala çeyrek altını kazanan gelin kim oldu? Nursel Ergin hangi geline kaç puan verdi? İşte ayrıntılar.

26.05.2022-13:38 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-13:38) Gelinim Mutfakta puan durumu 26 Mayıs 2022 Perşembe

Kanal D ekranlarında izleyicilerin beğenerek izlediği yemek programı 'Gelinim Mutfakta' da yeni bölümleri yoğun bir ilgi görmektedir. Haftanın finaline az bir zaman kala bir gün öncesine ait puan tabloları merak edilmektedir. Gelin ve kayınvalidelerin yarıştığı bu programda gelinler el lezzetlerini konuşturacak kayınvalideler ise puanlama yaparak gelinlerini bulmaya çalışacaklar.

Gelinim Mutfakta puan tablosu

'Gelinim Mutfakta' da 26 Mayıs 2022 tarihi puan tablosu açıklanmadı. Haftanın finaline çok az bir zaman kala gün birincisi gelinin kim olduğu merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Günün sonunda puan tablosu açıklandığında haberimizde yer vereceğiz. Takipte kalmayı unutmayın.

gelinim mutfakta

Nursel Ergin gelinlere kaç puan verdi?

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin gelinlerin yaptığı yemeklerin tadına bakarak yorum yapmakta ve puan vermektedir. Nursel Ergin'in bugün ki puanlaması henüz belli olmadı. Nursel Ergin puanlama yaptıktan sonra haberimizde açıklayacağız.

Çeyrek altını alan gelin kim oldu?

Gündüz kuşağı programı 'Gelinim Mutfakta' da hafta içi her gün gün sonunda en yüksek puanı alan gelin çeyrek altının sahibi olmakta. Haftanın finalinde yani cuma gününde toplam puanlamalarda en yüksek puana sahip gelin ise 5 adet bileziklerin sahibi oluyor. Bugün henüz puan tabloları açıklanmadığı için çeyrek altının sahibi olan gelin belli olmadı.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal