Şarja Takılı Telefondan Yangın Çıktı!

Edirne'de cep telefonundan meydana gelen yangın sonucunda çıkan dumandan etkilenerek bayılan Fevziye Eker'i (75), ateşlerin arasından itfaiye görevlileri kurtardı.

23.03.2021-13:34 - (Son Güncelleme: 23.03.2021-13:34)

Edirne'nin Ahmet Yalçın Sarıgöl Caddesi üzerinde yer alan Filiz Bilal Apartmanı'nın dördüncü katındaki evde yangın meydana geldi.

Şarja takılı olan cep telefonundan çıktığı düşünülen yangında, Fevziye Eker'in bakıcısı Nevin Küçükmeriç balkona çıkarak, "Yardım edin içeride insan var, yanıyor" diye feryat etmeye başladı.

Kadının çığlıklarını duyan mahalleli hemen itfaiye görevlilerini aradı.

''ACELE EDİN''

İhbarla bölgeye çok sayıda itfaiye, 112 ile emniyet ekibi gönderildi. Balkonda duran Küçükmeriç, ekiplerin geldiğini görünce de "İçeride baygın yatan kadın var. Acele edin." diye konuştu.

İTFAİYE EKİPLERİ SON ANDA YETİŞTİ

İtfaiye görevlileri, merdiven ile çıktıkları evde Fevziye Eker'i baygın durumda buldu. Ateşlerin arasından çıkarılan Eker, itfaiye aracı üzerinde yapılan ilk müdahalenin akabinde ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Bakıcı Nevin Küçükmeriç de merdiven ile balkondan çıkarıldı.

Şarja Takılı Telefondan Yangın Çıktı!3545468

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Kurtarma faaliyetleri esnasında evii saran alevler oldukça zor bir şekilde kontrol altına alınarak, söndürüldü.

Aynı sokağın sakinlerinden Mehmet Rüştü Ceylan, "Yangını gören komşular sağ olsunlar itfaiyeye haber vermişler. Sanırım bakıcısı olan bir teyze vardı. Kadın içeride bir kişinin daha olduğunu söyledi. 'İçeride yaşlı bir teyze var. Yanıyor kurtarın' diye bağırıyordu." diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal