Sağlık Bakanı Vaka Sayısında Artış ve Düşüş Olan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Son haftadaki vaka görünme oranı en çok artan illerimiz Kastamonu, Çankırı, Yalova, İstanbul ve Erzincan. En çok azalan illerimiz: Sinop, Gümüşhane, Mersin, Kırıkkale ve Burdur.'' dedi.

23.03.2021-13:32 - (Son Güncelleme: 23.03.2021-13:32) Sağlık Bakanı Vaka Sayısında Artış ve Düşüş Olan İlleri Açıkladı

Fahrettin Koca, ''Son hafta 100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz: Kastamonu, Çankırı, Yalova, İstanbul ve Erzincan. En çok azalan illerimiz: Sinop, Gümüşhane, Mersin, Kırıkkale ve Burdur. Riski ortadan kaldıracak olan tedbirdir.'' açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya (twitter) hesabından haftada 100 bin nüfusta vaka tespit edilme oranlarını bildirdi.

"Riski ortadan kaldıracak olan tedbirdir." notu ile paylaşımını yapan Fahrettin Koca, geçen haftaya kıyasla vaka sayısında en çok artış ve düşüş olan 10 şehri açıkladı.

EN ÇOK ARTIŞ KASTAMONU'DA

Güncellenen tabloya göre;

Sağlık Bakanı Vaka Sayısında Artış ve Düşüş Olan İlleri Açıkladı5435435

Vaka sayılarının en çok arttığı şehir Kastamonu oldu. Kastamonu'yu takip eden şehirler de Çankırı, Yalova, İstanbul ile Erzincan.

EN FAZLA DÜŞÜŞ SİNOP'TA

Sağlık Bakanı Vaka Sayısında Artış ve Düşüş Olan İlleri Açıkladı45456453,0

Vaka sayılarının gerileme kaydettiği en yüksek şehir de Sinop oldu. Sinop'un peşinden gelen şehirler de, Gümüşhane, Mersin, Kırıkkale ve Burdur şeklinde sıralandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal