Sarıyer'de Motor Çalarken Görüntülenen Hırsızlar Bu Kez Sultanbeyli'de Kameralara Yakalandı!

İstanbul’da geçtiğimiz günlerde kameralara yansıyan hırsızlık olayı gerçekleşmişti. Park halindeki bir aracın motorunu çalmaya çalışırken kameralara yakalanan hırsızlar bu sabah yine hırsızlık girişimindeyken kameralara yakalandı.

21.10.2021-09:44 - (Son Güncelleme: 21.10.2021-12:41)

İstanbul’da geçtiğimiz günlerde kameralara yansıyan hırsızlık olayı gerçekleşmişti. Park halindeki bir aracın motorunu çalmaya çalışırken kameralara yakalanan hırsızlar bu sabah yine hırsızlık girişimindeyken kameralara yakalandı. Geçtiğimiz ay Sarıyer'den otomobil motoru çalan hırsızlar, bu sefer de bir araçtan tesisat çalarken kameraya yansıdılar. Polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. İstanbul Sarıyer'de, 25 Ağustos'ta Ali Kaymaz'ın 6 bin TL’ye satın aldığı motor, sokağa kamyonetle gelen hırsızlar tarafından çalındı. Hırsızlık anları kameraya yansıyan aynı hırsızlar bu kez de Sultanbeyli'de ortaya çıktı. İlçede Cemal Yüzgeç'e ait otomobilde bulunan tesisat malzemeleri, aynı hırsızlar tarafından çalındı. Plakası kapalı aynı kamyonetle sokağa gelen hırsızlar, önce park halindeki otomobilin arkasına yanaşarak perdeledi. Kamyonetten inen bir kişi, otomobilin bagajını kontrol ettikten sonra kamyonete yöneldi. Kısa süre sonra yanındaki diğer kişi ile otomobilin yanına gelen hırsız, tornavida ile bagajın camını söktü ve içindeki malzemeleri kamyonetin kasasına aktardı. Dakikalar içinde otomobildeki malzemeleri çalan hırsızlar, sokaktan hızla uzaklaştı. Şikayet üzerine polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Hırsızlık anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

BİR AN ÖNCE YAKALANMALARINI BEKLİYORUZ

İstanbul Sarıyer’de gerçekleşen araba motoru hırsızlığının ardından aynı hırsızlar yine aynı araba ile bu kez Sultanbeyli’de hırsızlık girişimi gerçekleştirdiler. Camı kırarak arabasının içinden Tesisat malzemeleri çalınan Cemal Yüzgeç'in eşi Zeynep Yüzgeç, ‘İçinde eşimin tesisat malzemeleri vardı. Kendisi tesisatçı. Zaten eşim yeni şehir dışından gelmişti. Akşam geldi, sabahında bununla karşılaştık. Camı anında patlatmışlar. Camı söktükten sonra tüm malzemeleri almışlar. Polise şikayetçi olduk. Bir an önce yakalanmalarını bekliyoruz.’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal