İstanbul'da İlginç Banka Hırsızlığı: 4 Milyon Lira Çalınmış

İstanbul'da bir bankada hırsızlık olayı yaşandı. Müşterilerin kasasından paraları çalan banka görevlisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

19.10.2021-09:16 - (Son Güncelleme: 19.10.2021-15:55) İstanbul'da İlginç Banka Hırsızlığı: 4 Milyon Lira Çalınmış

İstanbul'da bir bankada meydana gelen olayda, operasyon görevlisi olarak çalışan Oktay A.'nın yedek anahtar ile müşterilerin kasalarını soyduğu tespit edildi. Kendi hesabına geçirdiği 5 milyon lirayla ev ve araba aldığını kabul eden Oktay, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'da bir bankada gerçekleşen olayda 36 yaşındaki Oktay A. isimli adam özel bir bankada operasyon görevlisi olarak çalışıyordu. İddiaya göre şubedeki boş kasaları kontrol ettiği bir sırada kasalardan birkaçının anahtarı kırıldı. Bunun üstüne yeni anahtar yaptıran Oktay A. yedek anahtarlarla müşterilerin kasalarını soymaya başladı.


MÜŞTERİLER DURUMU FARK ETTİ

Erol E. isimli bir müşteri Oktay A.'nın çalıştığı bankadan hesap açtırdı. Kasasına 3 milyon lira koyan iş insanı Erol A. birkaç ay sonra kasayı kontrol etmeye gitti. Kasasını açtığında paranın büyük bir kısmının olmadığını gören Erol A.'nın yanı sonra başka bir müşteri de 1 milyona liraya yakın parasının kasada olmadığını fark etti. Banka, müşterilerinin durumu ihbar etmesi ardından olayla ilgili inceleme başlattı ve durumu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına ihbar etti.


BANKA GÖREVLİSİ TUTUKLANDI

Soruşturma kapsamında operasyon görevlisi Oktay A.'nın olayla ilgili ifadesi alındı. Genç adam, boşalttığı kasalardaki paraları zimmetine geçirdiğini, geri koyacağı sırada bahis oyunları yüzünden parayı kaybettiğini belirtti.  Oktay ifadesinde çaldığı paralarla kendine bir ev bir de araba aldığını aktardı. Hırsızlık suçundan tutuklanan görevli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal