Sarallar operasyonunda gözaltına alınan ünlüler kimler? Örgütle iletişimi olan isimler. Necati şaşmaz Sarallar operasyonu kapsamında ifadeye çağrıldı.

13 ilde Sarallar suç örgütüne yönelik yapılan operasyonlarda 119 kişi gözaltına alındı. İstanbul merkezli yapılan operasyonda emniyete çağrılanlar arasında ünlü isimler de yer aldı. Aylin Coşkun, oyuncu Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin'in Emniyete çağrılan isimler arasında yer aldı.

05.07.2022-12:50 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-18:02) Sarallar operasyonunda gözaltına alınan ünlüler kimler? Örgütle iletişimi olan isimler. Necati şaşmaz Sarallar operasyonu kapsamında ifadeye çağrıldı.

İstanbul merkezde olmak üzere 13 ilde Sarallar suç örgütüne yönelik yapılan operasyonlarda toplam 119 kişi gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınan kişiler için ikinci kez uzatma talep edilirken  soruşturma kapsamında bazı ünlü isimler de emniyete çağırıldı.

119 kişi gözaltına alındı 

Sarallar suç örgütüne yapılan operasyonlar doğrultusunda 119 kişi gözaltına alınırken bazı ünlü isimler de emniyete çağırıldı. Emniyette ifadesi alınmak istenen ünlü isimler arasında şarkıcı Aylin Coşkun, oyuncu Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin’in olduğu öğrenildi. 

Sarallar Suç Örgütüne Yönelik Operasyonlarda 119 Kişi Gözaltına Alındı

Alınan bilgilere göre oyuncu Erkan Petekkaya'nın 2 milyon TL’sini alan örgüt ticaret yaparız dedikten sonra parayı geri vermediği ortaya çıktı. Sorguya çağrılan diğer ünlü isimlerin de benzer mağduriyetleri olduğu ifade edildi. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal