12.01.2022-09:58 (Son Güncelleme:12.01.2022-09:58)


1

Ünlü spor yorumcusu Şansal Büyüka, Beşiktaş'ta uzunca bir süredir yaşanan teknik direktör belirsizliğinin son bulduğunu ve yeni sezon takım başında geçecek olan teknik adamı açıkladı.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta geçtiğimiz haftalarda başarılı teknik adam Sergen Yalçın ile karşılıklı olarak anlaşma sağlanarak yollar ayrılmıştı.



3

Siyah beyazlılar Sergen Yalçın ile yaşanan ayrılığın ardından çeşitli adaylarla görüşmesine rağmen teknik direktörlük için bir hamle yapmamış ve U-19 takımının teknik sorumlusu Önder Karaveli'yi geçici olarak göreve getirmişti.



4

Önder Karaveli yönetiminde iyi bir performans sergiliyen Beşiktaş'ta yeni teknik direktör transferinin yapılıp yapılmayacağı merak içerisinde beklenirken ortaya çok sürpriz bir iddia atıldı.



5

Ünlü spor yorumcusu Şansal Büyüka, Beşiktaş'ta yaşanan teknik direktörlük belirsizliğinin son bulduğunu ve siyah beyazlıların önümüzdeki sezon başlangıcında tecrübeli teknik adam Şenol Güneş ile sözleşme imzalayacağını söyledi.



6

Şenol Güneş : Aldığım haberin doğru olduğuna inanıyorum. Öyle yöneticilerden falan değil, ama gelişmenin içinde olanlardan aldığım bir haber...



7

Şenol Güneş : Zaten sürpriz bir haber de değil bu. Şenol Güneş, Beşiktaş'a hayırlı uğurlu olsun. Yeni sezonda Beşiktaş'ın başında Şenol Güneş olacak.



8

Şansal Büyaka, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün Şenol Güneş olacağı yönündeki iddialar üzerine yapmış olduğu açıklamalarla sosyal medyada gündem yarattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR