12.01.2022-09:31 (Son Güncelleme:12.01.2022-09:31)


1

Geçtiğimiz gün geçirdiği trafik kazası sonucunda hayata veda eden Konyaspor'un Milli futbolcusu Ahmet Çalık'ın vefatının ardından Süper Lig ekibi Konyaspor'dan anlamlı bir hamle yapıldı.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un ve Milli Takım'ın başarılı savunma oyuncusu Ahmet Çalık, geçtiğimiz gün Ankara yolunda geçirdiği trafik kazası sonrasında hayata gözlerini yummuştu.



3

Vefatıyla futbol camiasını derinden yaralayan 27 yaşındaki başarılı oyuncu Ahmet Çalık ile ilgili binlerce taziye mesajı yayınlanmıştı.



4

Ahmet Çalık'ın formasını giydiği Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, 27 yaşındaki genç oyuncunun vefatının ardından aldığı karar ile birlikte büyük bir beğeni kazandı.



5

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, başarılı futbolcusu Ahmet Çalık'ın vefatının ardından son olarak giydiği forma numarası olan 6 numaralı formayi ömür boyu emekli ettiğini açıkladı.



6

Bugünden itibaren Konyaspor'da 6 numaralı forma artık bir futbolcuya verilmeyecek.



7

Ayrıca Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, 27 yaşında hayata gözlerini yuman başarılı futbolcuları Ahmet Çalık'ın isminin tesislere ve stadın bir bölümüne verilmesi için girişimlere başladıklarını açıkladı.



8

Ahmet Çalık'ın vefatı Türk futbolunu oldukça derinden yaraladı.



9

Genç futbolcunun vefatının ardından kulübü Konyaspor'un almış olduğu kararlar sosyal medyada büyük bir beğeni topladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR