12.01.2022-09:01 (Son Güncelleme:12.01.2022-09:01)


1

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında kendi sahalarında aldıkları Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından futbolcularıyla sert bir görüşme gerçekleştirdi.



2

Spor Toto Süper Lig'de ikinci devrenin ilk karşılaşmasında Fenerbahçe kendi sahasında 1-0 öne geçtiği karşılaşmada rakibi Adana Demirspor'a 2-1 mağlup olarak flaş bir mağlubiyet yaşadı.



3

Fenerbahçe'de Adana Demirspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından taraftarların son haftalarda takım ve yönetime gösterdiği tepki adeta tavan yaptı. Kadiköy, 'Ali Koç İstifa' sözleriyle gün boyunda inledi.



4

Spor Toto Süper Lig'de alınan Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yöneticileri ile birlikte bir görüşme gerçekleştiren Başkan Ali Koç, yaptığı görüşmenin ardından tesisteki futbolcularıyla çok sert bir toplantı gerçekleştirdi.



5

Ali Koç : Bu olumsuz duruma birlikte geldik, Fenerbahçe'yi buradan çıkaracak olan bizleriz. Bireysel olarak hepiniz üst düzey oyuncularsınız ancak ne yazık ki takım olamadık. Kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.



6

Ali Koç : Eğer buradaysanız vazgeçme, bırakma, boş verme lüksünüz yok. Eğer vazgeçen varsa hemen söylesin yollarımızı ayıralım.



7

Ali Koç : Burada olmak ve bu formayı taşımak istiyorsanız gereken sorumluluğu alıp durumun ciddiyetinin farkında olduğunuzu gösterin.



8

Ali Koç : Bu süreçte taraftarlarımızı kırdık, üzdük ve onların bizlere olan desteklerinde azalma yaşıyoruz. Her şeyin farkındayız. Ancak takımımız için hepimiz sorumluluğu üstlenip tüm bu zorlukları da birlikte aşacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR