11.01.2022-19:04 (Son Güncelleme:12.01.2022-10:32)


1

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, takımın yeni teknik direktörünün Domenec Torrent olduğunu resmen açıkladı.



2

Süper Lig ekipleriden Galatasaray'da gelişmeler son hız devam ediyor. Galatasaray'da sıcak gelişmeler gelmeye devam ederken Burak Elmas'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi.



3

Burak Elmas, takımın eski teknik direktörü Fatih Terim ve yeni gelecek teknik adamla ilgili yaptığı açıklamalarla büyük yankı uyandırdı.



4

Burak Elmas, Fatih Terim ile yaşanan ayrılığın olaylı olmadığını belirtti. Burak Elmas yaptığı açıklamada, 'Ayrılık bence hiç olaylı olmadı. Hocamızla yollarımızı ayırmamız, Galatasaray'a yakışır bir şekilde aramızda oldu. Sonuçta ben başkanım, Galatasaray için en doğru kararı verme yükümlülüğünde olan benim.



5

Hocamız görevdeyken herhangi bir hocayla görüşmedik.' şeklinde konuştu. Ayrıca Fatih Terim'in tazminat talebi olmadığını söyledi.



6

Burak Elmas, Dominic Torrent ile ilgili olarak 'Domenec Torrent ile yardımcılık için görüştük ancak gelişmeler sonrasında teknik direktörlük için anlaştık.



7

Domenec Torrent'i detaylı araştırdım, Galatasaray için uygun olacağını düşündüm. Kuvvetli bir kişilik, geçmişi başarılı.' ifadelerine yer verdi.



8

Galatasaray'da Fatih Terim döneminin sona ermesiyle yaşanan gelişmeler büyük bir merakla takip eidliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR