11.01.2022-16:42 (Son Güncelleme:11.01.2022-16:57)


1

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer etmek istediği golcü futbolcu Cedric Bakambu, Fransız ekibi Olympique Marsilya ile anlaştı.



2

Süper Lig'de transfer yarışı son hız devam ediyor. Bu anlamda Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin transfer hedefinde olan yıldız futbolcu Cedric Bakamcu iki takım tarafından ısrarla transfer edilmek istenen isimlerden birisiydi.



3

İki takımın da büyük bir ısrarla transfer etmek istediği futbolcuyla ilgili çok sıcak gelişmeler gelmeye devam ediyor.



4

30 yaşındaki Kongolu golcü futbolcu oldukça sürpriz bir karara imza atarak Fransız ekibi Marsilya ile anlaştı.



5

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde koştuğu Kongolu futbolcu Cedric Bakambu ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Golcü futbolcu, gol yollarında sıkıntı yaşayan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde yer alıyordu.



6

Hatta futbolcunun Türkiye'ye gelmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Fakat yıldız futbolcudan çok kritik bir karar geldi. Kongolu futbolcu aldığı son kararla Fransız ekibi Marsilya'nın yolunu tuttu. Futbolcudan gelen bu haber, futbol dünyasında geniş yankı uyandırdı.



7

Kariyerine ilk olarak Fransa'nın Sochaux takımında başlayan Kongolu forvet, burada sergilediği başarılı performansın ardından 2014 yaz transfer döneminde Bursaspor'a transfer oldu. O dönem Bursaspor'da sergilediği etkili performansla ses getiren futbolcu ardından İspanyol takımı olan Villarreal'e transfer oldu.



8

Villarreal performansı sonrası ise 2018 yaz transfer döneminde Çin ekibi BJ Guoan'ın yolunu tuttu. Çin ekibi BJ Guoan takımında 2022 kış sezonuna kadar oynayan futbolcu sözleşmesini yenilemedi. Kongolu yıldızın son olarak ise Marsilya ile anlaştığı duyuruldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR