Şanlıurfa'da Vatandaş Cami Kapısını Kırmak İstedi

Şanlıurfa'da coronavirüs önlemi kapsamında caminin kapatılmasına kızan bir vatandaş, kapıyı zorlayarak kırmaya çalıştı. Olay yerine gelen polis kapıyı zorlayan şahsı uyararak burada bulunanları cami avlusundan uzaklaştırdı.

20.03.2020-17:31 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-17:41)

Ülkemizde coronavirüs salgınının görülmesinden sonra önlemler üst seviyeye çıkartıldı. Vatandaşları toplu durulabilecek yerlerden uzak tutmak isteyen yetkililer birçok işletmeyi geçici süreliğine kapatırken, camilerde de bir süre cemaat ile namaz kılınmaması yönünde karar alındı. 

Şanlıurfa'da Cuma namazı için Balıklıgöl'deki Dergah Camisi'ne gelen cemaat, coronavirüs tedbirleri kapsamında kapıların kilitli olmasına tepki gösterdi. Namaz kılmaya gelen bir kişi kapının kilitli olmasına öfkelenerek kapıyı zorlamaya çalıştı. Polis ekiplerince camiden uzaklaştırılan cemaat daha sonra çimlerin üzerine ceketlerini atarak namaz kıldı.

Bilinçsiz bu vatandaşların ise tüm ülkenin sağlığını hiçe sayması sosyal medyada tepki çekti.

CORONAVİRÜSTEN ÖLENLERİN SAYISI 4'E ÇIKTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün yaptığı açıklamada, coronavirüsten dolayı ölenlerin sayısının 4'e çıktığını bildirdi. Vaka sayısı ise 359 olarak aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal