Şanlıurfa'da Silahlı Saldırı Gerçekleşti: 1 Ölü

Şanlıurfa’da silahlı saldırdı gerçekleşti. Siverek ilçesinde bir berber dükkanına yapılan saldırıın ardından bir kişi yaşamını yitirdi, diğer kişi de ağır yaralandı.

06.04.2021-13:49 - (Son Güncelleme: 06.04.2021-13:49) Şanlıurfa'da Silahlı Saldırı Gerçekleşti: 1 Ölü

Olay Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Kale Mahallesi Gerger Caddesi'nde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre berberde tıraş olan Selim Ü., kimliği tespit edilmeyen kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. 

1 ÖLÜ, 1 YARALI 

Korkunç saldırıda Selim Ü. Yaşamını yitirirken, Ali Ü. ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çağrılan polis ve 112 Sağlık ekipleri tarafından yaralı Ali Ü., Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı şahıs, ilk müdahalesinin yapılmasının ardından sonra Şanlıurfa'ya sevk edildi. 

POLİS VE JANDARMA EKİPLERİ TESPİT ÇALIŞMALARINA BAŞLADI 

Polis ekipleri silahlı saldırıyı düzenleyen kimliği belirsiz kişilerin tespiti için harekete geçti, olay yeri ve hastaneye çok sayıda polis ve özel hareket timleri sevk edildi. 

Jandarma ekipleri de silahlı saldırıyı düzenleyen şahısların kaçış istikametlerinde bulunan uygulama noktalarında arama çalışması başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal