Sandalet Modelleri

Peki ayak şekline göre hangi ayakkabıları tercih etmeliyiz? Sandalet ayakkabılar nasıl kullanılmalı? Merak ettiğiniz soruların yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

09.06.2020-12:55 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-14:55) Sandalet Modelleri

Sandalet modelleri bambaşka stillerle reyonlarda sergilenirken seçim yapmak zorlaşıyor. Ayakları ön plana çıkaran bu ayakkabıları doğru seçmediğimiz zaman hayal ettiğimiz rahatlığa kavuşamıyoruz.

Hasır Sandalet Modası Devam Ediyor Mu?

Yaz günlerinin vazgeçilmez ayakkabıları olan sandaletler hem şık hem spor görünmek için kullanılabiliyor. Her ortama uyum sağlayan bu ayakkabılar yeni sezonun trendlerine de uyum sağlıyor ve oldukça farklı tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz sezonun hitleri olan hasır ayakkabılar bu sezon karşımıza çıkıyor ancak ufak dokunuşlar yapılmış.

Hasır ayakkabıların tasarımları geçtiğimiz sezon oldukça sade modellerdi. Bu sezonda ise ayakkabılara hareket kazandırılıyor. Hasır sandalet modelleri yeni sezonda kalın tabanlı, bağcıklı modeller olarak tasarlanmış. Oldukça şık görünen bu ayakkabılar günlük hayatta tercih edebileceğiniz rahatlıkta.

Sandalet Ayakkabılar Nasıl Kullanılmalı?

Sandalet modelleri ayakların tamamını öne çıkardığı için bu ayakkabıları kullanılırken tırnak bakımına çok dikkat etmelisiniz. Doğal görünümlerin ön planda olduğu bu yaz koyu ojeler kullanmayın. Kırmızı, bordo gibi göz alıcı renkleri ayak tırnaklarınızda kullanmanız bayağı bir görünüme sebep olacaktır. Oje kullanmadan doğal ve bakımlı tırnaklarınızı sergileyebilirsiniz. Fransız törpüsü bu ayakkabılarla modern bir görünüm elde etmeniz için yeterli. Dilerseniz beyaz oje veya parlatıcı kullanarak tırnaklarınızı ön plana çıkarabilirsiniz.

Yeni sezonda bağcıklı sandalet modelleri oldukça revaçta. Bu ayakkabıları tamamlarken bağcıkların arasında mini taşlar kullanılan halhallar tercih edebilirsiniz. Kıyafet seçimlerinizse hem şık hem spor olabilir. Tüm kıyafetlere uyum sağlayan bu modellerle yazın trendleri arasında yer alan mini elbiseleri kullanabilirsiniz.

Kalın Tabanlı Sandalet Modelleri Rahat Mı?

Bu sezonun en beğenilen modelleri arasında kalın tabanlı ayakkabılar var. Sandalet modellerinde de kullanılan kalın tabanlar özellikle kısa boylu kadınlar için doğru seçimler olacaktır. Düz tabanlı sandaletler ayak ağrısına sebep olabileceği için kalın tabanlı modelleri tercih edebilirsiniz. Kalın tabanlı sandalet modelleri düz tabanlı ayakkabılara göre daha kullanışlı ve rahattır.

Bu ayakkabıları jeans, etek ve elbiselerle kullanabilirsiniz. Sade tasarımlara sahip olan modeller arasında hasır, renkli, bağcıklı tüm detaylar yer alıyor. Aradığınız her modelin kalın tabanlı tasarımlarını bulabileceğiniz yeni sezonda tüm ayakkabılar göz kamaştırıyor.

Sandalet Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Sandalet modelleri yaz mevsiminde girdiğimiz her ortama uyum sağladığı için her kadının dolabında yer verdiği modeller arasında. Tasarımları oldukça hoş olsa da bu ayakkabıları satın alırken sadece modellerini beğenmemiz yeterli değil. Günlük hayatta uzun süre kullanacağınız bu ayakkabıların kalın tabanlı modelleri daha rahat olmanızı sağlayacaktır. Küçük ayaklara sahipseniz sandaletlerle yürümek biraz zor olabiliyor. Ayağınızdan çıkmaması için bantlı ve bağcıklı modelleri seçebilirsiniz. Parmak arası sandaletlerse kullanışlı olmadığı gibi popülerliğini de kaybediyor. Modern görünmek için bantlı sandaletler satın alabilirsiniz.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal