Deri Pantolon Modası

Deri pantolonlarla modern bir görünüm elde etmek için yapılması gerekenler ve deri pantolon modası hakkında bilinmesi gereken tüm detayları sizin için hazırladık.

09.06.2020-12:53 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-12:52) Deri Pantolon Modası

Deri pantolon seçiminizle oldukça havalı olabilecekken kendinizi 90’lı yıllarda da bulabilirsiniz. Oldukça riskli seçimler olan deri pantolonların modası geçmese de doğru seçimler yapılmaması demode görünmenize sebep olabilir.

Bu Sezon Hangi Deri Pantolonlar Moda?

Deri pantolonlar her sezon karşımıza çıkıyor ve popülerliğini kaybetmiyor. Geçtiğimiz sezon dar kesimli ve parlak deri pantolonlar ön plana çıkarken bu yıl rafa kalkıyor. Yeni sezonun pantolon trendleri vücut hatlarınızı öne çıkaran kesimler değil. Tüm pantolon seçeneklerinde olduğu gibi deri pantolonlarda da bacaklarınızı sarmayan modeller trendler arasında yerini alıyor.

Bu sezon mat ve pensli deri pantolonlar moda. Parlak deri pantolonlar bacaklarınızı olduğundan daha kalın gösterdiği için bu yılın modasını çok seveceksiniz. Mat renkler bacaklarınızı ince gösterirken pensli kesimler kusursuz görünmenizi sağlayacak. Yeni sezonun en trend deri seçimleri ise tulumlar. Hem pantolon hem de üst parçalarda deri kullanarak oldukça modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

Deri Pantolon Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Deri pantolon modası her sezon değiştiği için geçtiğimiz sezonların pantolonlarını rafa kaldırmanın zamanı geldi. Bu yıl trendleri yakalamak için dikkat etmeniz gereken önemli detaylar var.

• Deri pantolon seçiminde öncelikle vücut hatlarınızı göz önünde bulundurmalısınız. Eğer normalden ince bacaklara sahipseniz seçiminizi bu yıl da parlak derilerden yana yapabilirsiniz. Dolgun bacak ve basen bölgesine sahipseniz her zaman parlak deriden uzak durmanız gerekiyor.

• Bacakları tam saran deri pantolonlar tercih etmemeniz gerekiyor. Deri pantolon seçimi yaparken bedeninizin bir üstünü tercih ederek daha modern bir görünüm yakalayabilirsiniz.

• İnce bileklerinizi ön plana çıkarmak için bu sezonunun modası olan yırtmaçlı deri pantolon seçmelisiniz. Bel inceliğini ön plana çıkarmak içinse yüksek bel modeller tercih etmeniz gerekiyor. Kuşaklı deri pantolonlar olduğunuzdan daha kalın görünmenize sebep olacağı için normalden zayıf kadınların kullanması gerekiyor.

Tesettür Giyimde Deri Pantolon Nasıl Kullanılmalı?

Tesettür giyimde deri pantolon tercih ederek modern bir görünüm elde etmek istiyorsanız seçiminiz geniş paçalı pantolonlardan yana olmalı. Mat deri pantolon kullanarak sade tunikler giyebilir ve rahat kombinler yapabilirsiniz. Deri pantolonlar gösterişli ve riskli parçalar olduğu için mutlaka üst giyim seçimlerinizi sade ve cool parçalardan yana yapmalısınız. Ayakkabı seçimleriniz ise stilinize farklı bir hava katacak asimetrik kesimli modeller olmalı.

Modern Deri Pantolon Kombini Nasıl Yapılır?

Deri pantolon modası yakalamak ve modern görünmek için mutlaka pensli pantolonlara bakmalısınız. Pensli deri pantolonlar geniş olduğu için üstüne dar parçalar seçmek gibi bir hata yapmayın. Bu sezonun deri kombinleri tamamen salaş ve cool parçalardan oluşuyor. Kombin yaparken aynı renk ve kumaşlara sahip üst parçaları kullanabilirsiniz. Kombini tamamlayacak ayakkabı seçimi mutlaka topuklu ve kapalı ayakkabılar olmalı. Yeterince gösterişli olacağınız için bu kombinle geri planda kalacak sade çantalar seçmelisiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal