Saçlarda Bandana Trendi

Saçlarda bandana modası popülerliğini sürdürdüğü için birkaç ufak detayla istediğiniz şekli elde edebilirsiniz. Tabi kullanım tarzınız birkaç sene geriden gelmediği şekilde modern bir görünüm sağlayabilirsiniz. İşte bandana takarken demode durmamak için yapmanız gerekenler…

09.06.2020-12:51 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-12:47) Saçlarda Bandana Trendi

Sıcak yaz günlerini karşılarken kadınların en büyük sorunlarından biri saçlarının güneşte sönük kalması. Özellikle ince telli saçlara sahipseniz saçı canlı göstermek ve hareket kazandırmak oldukça zor oluyor. Hem saçınızı daha hareketli göstermek hem de gözlerinizi ön plana çıkarmak için bandana kullanabilirsiniz.

Yazın Bandana Nasıl Kullanılmalı?

50’li yıllarında sembolü hale gelen bandanalar dönemin kadınlarını oldukça şık ve zarif gösteriyordu. Genelde kısa saçlarda kullanılan ve rengarenk tasarımlarla hayatımıza giren bu modeller günümüzde sadece vintage kombinlerde kullanılmalı. Eğer bu yaz bandana kullanmak istiyorsanız mutlaka yeni sezon parçalarını tercih etmelisiniz. Peki yeni sezon bandanalar nasıl kullanılır?

Öncelikle desenli, ince kumaşlı modern bir tasarım satın alabilirsiniz. Bandanalar yeni sezonda daha büyük parçalar olduğu için saçınızda kaba görünecektir. Yaz trendi de tam olarak bandanaların saçınızda hareketli görünmesi. Doğru seçimi yaptıktan sonra işiniz oldukça kolay. Eğer saçlarınızın önü sönük kalıyor ve geniş bir alına sahipseniz bu sezon bandanaları alnınızın bir kısmını kapatacak şekilde bağlayabilirsiniz. Alın bölgeniz geniş değilse kesinlikle 3-4 cm kadar gerisinden kullanmalısınız. Bandana önünden birkaç tutam saçı serbest bırakarak oldukça modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bandana Trendi Devam Ediyor Mu?

Saçlarda bandana trendi sadece 50’li yıllarda modaydı. O zamanların bandanalarının aksine günümüzde oldukça hoş modeller tasarlandığı için her sezon rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yeni sezonda kullanabileceğiniz bandanalar ince kumaşlardan tasarlanan büyük parçalar olarak karşımıza çıkıyor. Bu yazın trendi bandanalarla alın bölgesini kapatmak. Saçın önünü tamamen kapatarak modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

Ten Rengine Göre Bandana Seçimi Nasıl Olmalı?

Yeni sezonun bandana stili yüzü ön plana çıkardığı için doğru renkleri seçmeniz oldukça önemli. Renk seçiminde sadece ten rengi değil göz rengi ve alın genişliği de dikkat etmeniz gereken detaylar arasında. Geniş bir alına sahip değilseniz bu sezonun alnı kapatan modellerini tercih etmemelisiniz.

Beyaz tenli kadınların yeniz sezonda bandana tercihleri açık renklerden yana olmalı. Genellikle desenli modeller karşınıza çıkacağı için göz renginizle desenlerin renklerini tamamlayabilirsiniz. Kumral ve esmer kadınlar ten renginin avantajını kullanarak her rengi tercih edebilir. Renkli gözlere sahip olmayan bu ten rengine en çok yakışacak bandanalar koyu mavi ve koyu yeşil renkler olacaktır.

Uzun Saçta Bandana Nasıl Kullanılır?

Yeni sezonun saçlarda bandana trendi uzun saçlılara bambaşka bir hava katacak. Saç renginizin geri plana atmamak için bandanaları birkaç cm geriden bağlayabilirsiniz. Saçların sadece renginin göründüğü bir boşluk bıraktıktan sonra bandanayı dağınık bir şekilde bağlamalısınız. Saça yapışan ve sönük kalan bandana demode görüneceği gibi saçlarınız sönük kalabilir. Doğal görünümlerin trend olduğu bu yaz saçlarını da hafif dağınık bırakabilirsiniz.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal