Davetler için Elbise Modelleri

Davetlerde kusursuz görünmek için doğru seçimleri nasıl yapacağınızı biliyor musunuz? İşte davet için elbise seçmek isteyen kadınlara ipuçları…

09.06.2020-12:50 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-12:49) Davetler için Elbise Modelleri

Davetler için elbise modelleri katılacağınız ortamlara bağlı olarak karar vermeniz gereken modellerdir. Her ortam için özel bir kıyafet seçerken en önemlisi vücut tipinize uygun kesimleri bulmak.

Davetlerde Nasıl Elbiseler Giyilmeli?

Davetlerde giyeceğiniz elbiselerin modelleri katılacağınız ortamlara göre değişir. Ancak hangi ortamlar olursa olsun şıklığınızdan ödün vermemeniz gerekiyor. Bir nikaha davet edilmiş olabilir, balo salonunda bir düğüne hazırlanıyor olabilirsiniz. Şık bir akşam yemeği için de en doğru seçimleri yapmanız gerekiyor.

• Nikah törenine davet edildiyseniz seçeceğiniz parçalar sade ve şık olmalıdır. Bu davetler için sezonun en trend parçalarından olan İspanyol paça pantolonları kullanabilirsiniz. Pantolon içine sıkıştıracağınız ipek gömlek ve yüksek topuklu ayakkabılar şık görünmeniz için doğru seçimler olacaktır.

• Balo salonunda gerçekleşecek bir düğüne katılacaksanız seçimleriniz gösterişli olmalıdır. Mini abiyeler tam bu günler için diyebiliriz. Bedeni saran tek omuzlu mini abiyelerle istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz.

• Şık bir akşam yemeğine katılacaksanız kalem etek ve crop top kombini yapabilirsiniz. Yüksel bel kalem eteklerin üzerine büstiyer ya da volanlı crop top kullanarak oldukça modern bir görünüm elde etmeniz mümkün. Ayakkabı seçiminizi kısa kalın topuklu ayakkabılardan yana yapabilirsiniz.

Elbise Seçiminde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Davetler için elbise modelleri seçerken dikkat etmeniz gereken öncelikle bedeninizi orantılı gösterecek seçimleri yapmanızdır. Orantılı bir görünüm elde ettiğiniz sürede tüm elbiseleri kusursuz taşıyabilirsiniz. Kilolu olmanız ya da normalden daha zayıf olmanız artık sorun değil. Moda sektöründeki gelişmeler her kadının bedenine uygun doğru seçimleri yapmasına yardımcı oluyor.

Kilolu kadınlar elbise seçerken maksi boy, siyah, V yaka modelleri tercih etmelidir. Bu modeller olduğunuzdan daha ince görünmenizi sağlayacağı gibi boyunuzu da uzun gösterir. Böylece orantılı bir görünüm kazanabilirsiniz. Normalden daha zayıf kadınların seçimleri dökümlü etekler, volanlı kollar olabilir. Yaka formunda fırfır kullanılan bisiklet yaka modelleri de tercih edebilirsiniz. Böylece daha hacimli görünebilirsiniz.

Trend Elbise Modelleri Neler?

Davetler için seçeceğiniz elbise modelleri arasında yeni sezonun trendleri beyaz elbiseler. Düğün dışında katılacağınız tüm davetlerde beyaz elbiseleri tercih edebilirsiniz. Mini, tek omuz, volanlı, ip askılı gibi farklı tasarımlara sahip bu elbiseler her kadının ölçülerine göre bulabileceği farklı yaka detaylarıyla karşımıza çıkıyor. Trend elbise modelleri arasında mini payetli elbiseler de var. Düğünlere katılırken bu elbiseleri seçerek kolaylıkla kombin yapabilirsiniz.

Hangi Renk Elbiseler Seçmeliyiz?

Davetler için elbise modelleri seçerken renklerinin tenimizle ve bedenimizle uyumlu olması gerekiyor. Esmer kadınlar seçimleri arasında pudra, haki, beyaz renkleri ekleyebilir. Bu sezonun en trend renklerinden olan kırmızı ise beyaz tenliler için doğru seçimler olacaktır. Zayıf görünmek istiyorsanız beyaz ve pudra pembesi tercih etmemeniz gerekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal