Sanatçı Gökhan Özoğuz Nereye Saldıracağını Bilemedi! Deniz Salyası Olayında Da İktidarı Suçladı

Sanatçı Gökhan Özoğuz, deniz salyası vakası yüzünden iktidara yüklendi. Özoğuz, doğa olayının faturasını bile iktidara kesti.

10.06.2021-01:19 - (Son Güncelleme: 10.06.2021-01:19) Sanatçı Gökhan Özoğuz Nereye Saldıracağını Bilemedi! Deniz Salyası Olayında Da İktidarı Suçladı

Muhalif oluşuyla bilinen Sanatçı Gökhan Özoğuz iktidara nasıl saldıracağını şaşırdı. Özoğuz, deniz salyası olayından iktidarı sorumlu tuttu. Özoğuz, ‘Hayatımızda ilk defa deniz salyası diye birşey duyduk. Bu salya noldu da bir anda çıktı’ dedi.

İktidara yaptığı gereksiz eleştirilerle bilinen Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz bu sefer de bir doğa olayı üzerinden iktidara yüklendi. İlk defa 1729 yılında görülen deniz salyası vakasını iktidarın ortaya çıkardığını iddia etti. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma takipçileri dahil kimse anlam veremedi. Paylaşımındaki kötü Türkçe kullanımı ise takipçilerinin gözünden kaçmadı. 

NEREYE SALDIRACAĞINI BİLEMEDİ

Özoğuz’un sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, ‘Hayatımızda ilk defa  #Denizsalyası diye birşey duyduk. Bu salya noldu da bir anda çıktı ortaya da #Kanalİstanbul bunun ilacı denmeye başlandı? Bu boğazda yalandan gemiyi karaya çarptırıp, gördün mü bak boğazdan gemi kaza yapıyor filimiyle aynı gibi birşey mi yine? Yalanınız batsın’ ifadeleri yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal