Sanat camiasına acı haber: Kansere yenik düştü, hayatını kaybetti!

Unutma Beni, Yüksek Sosyete, Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi ve Kasaba Doktoru gibi birçok başarılı projede yer alan Gülşah Çomoğlu'ndan acı haber geldi.

29.05.2024-16:45 - (Son Güncelleme: 29.05.2024-16:55) Sanat camiasına acı haber: Kansere yenik düştü, hayatını kaybetti!

2 yıldır kanser tedavisi gören ünlü oyuncu 38 yaşında hayatını kaybetti. Aynı zamanda oyuncu İlayda Alişan'ın da kuzeni olan Çomoğlu'nun vefat haberi sanat camiasını derinden sarstı.

38 yaşındaki Gülşah Çomoğlu kansere yenik düştü

Gülşah Çomoğlu’nun vefat haberi, kuzeni İlayda Alişan ve Kızılcık Şerbeti’nin Nursema’sı başta olmak üzere tüm sanat camiasını yasa boğdu. Çomoğlu, kariyeri boyunca birçok önemli projede yer alarak izleyicilerin sevgisini kazanmıştı. Aynı zamanda 2 yıl önce kızı Pera'yı kucağına almış olan Çomoğlu, son iki yıldır kanserle mücadele ediyordu.

Acı haberi eşi duyurdu

Çomoğlu'nun acı haberini eşi Gökhan Günal, Instagram hesabından şu sözlerle duyurdu: "Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımızın annesi Gülşah Çomoğlu'nu maalesef kaybettik. Cenazesi yarın perşembe günü öğle namazını müteakip Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kalkacak. Kanlıca Camii'nde defnedilecektir."


Sanat camiasından yürek burkan mesajlar

Gülşah Çomoğlu’nun vefatı, sanat dünyasında büyük bir üzüntüye sebep oldu. Oyuncu Ceren Karakoç, Instagram'da Çomoğlu'nun fotoğrafını paylaşarak, "Ah Gülşah güzel arkadaşım. Sen beni bitirdin. Gittiğin yer incitmesin seni." mesajını yazdı. Ayrıca Çomoğlu'nun geçtiğimiz Mart ayında kızı Pera ile Instagram sayfasından paylaştığı son görüntü, takipçilerini derinden etkiledi.

Gülşah Çomoğlu’nun vefatı, hem ailesi hem de sevenleri için büyük bir kayıp oldu. Çomoğlu’nun cenaze törenine çok sayıda sanatçı dostunun katılması bekleniyor. Sanat camiası, başarılı oyuncunun anısını yaşatmaya devam edecek.

Gülşah Çomoğlu kimdir?

Gülşah Çomoğlu, ilk olarak olarak Fox Tv'de günlük bir dizi olarak ekrana gelen ve yıllarca süren Unutma Beni dizisinde rol almıştı.

Bu dizide bir çok sezon rol almış olan oyuncu ardından ise Aşkın Bedeli isimli dizide oyunculuğuna devam etmişti.

Yüksek Sosyete dizisinde Begüm karakterine hayat veren ünlü isim son olarak Kasaba Doktoru dizisinde Bahar karakterini canlandırmıştı.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal