Sanal Dünya'da Bir İlk! Metaverse Evreninde Devrim Niteliğinde Gelişme Yaşandı

Metaverse dünyasında devrim niteliği yaratacak bir gelişme yaşandı. Sanal dünya ile gerçek hayatın birleşimi olan Metaverse’de ABD’li bir çift sanal düğünle evlendi.

18.12.2021-13:44 - (Son Güncelleme: 18.12.2021-14:15)

Son dönemlerde Metaverse kavramını gittikçe yaygınlaşıyor. Facebook ile birlikte birçok teknoloji devinin şimdiden yerini aldığı bu kavram, dünyada oldukça popüler hale geldi. Sanal dünya ile gerçek hayatın birleşim noktası olarak bilinen Metaverse’de bir ilk gerçekleşti. ABD’li bir çift Metaverse’de evlendi. 

Dünyanın her bölgesinde görülen Kovid-19 salgını, insanların hayatında pek çok alışkanlığını da değiştirdi. Hayatımızda oluşan bu değişikliğin sonucuna da şahit olmaya devam ediyoruz. Bu değişikliğin sonucunda son olarak şahit olduğumuz; Sanal düğün.

Metaverse dünyasında bir ilk gerçekleşti. Sanal dünya ile gerçek hayatın birleşimi olan Metaverse’de Amerika Birleşik Devleti vatandaşı bir çift sanal düğünle evlendi. 

KARANTİNA ŞARTLARI ONLARI YENİ BİR ARAYIŞA İTTİ

Pandeminin en etkin olduğu zaman insanların sosyal hayatı hiç olmadığı kadar azalmıştı. İnsanlar karantina tedbirleri kapsamındayken eski eğlencelerinden ve sosyal yaşantılarından oldukça geri kaldı. Haliyle evlenmek isteyen çiftler eğlenceli ve gösterişli düğünler yapmaktan da uzak kaldı. Yaşanılan bu durum ise Amerika’da yaşayan Traci Gagnon ve Dave Gagnon çiftini yeni bir arayış içerisine sürükledi. 

SANAL DÜNYADA BİR İLK

ABD’li çift Metaverse dünyasında tanıştıktan sonra bir ilke imza attı. Amerika’da yaşayan Traci Gagnon ve Dave Gagnon çifti, sanal dünyada başlayan ilişkilerini yine sanal dünyada mutlu bir sonla yollarına devam ettiler. 

METAVERSE NEDİR?

Dünyada oldukça yayın kullanılan bu kavram olan Metaverse, sanal bir evreni ifade ediyor. Birçok kişinin katıldığı Metaverse evreninde, yaşama, çalışma ve kazanma gibi imkanlar sunarak burada eğlenceli vakit geçirmenizi hedefliyor. Öte yandan Metaverse, dünya teknolojisinin izin verdiği ölçüde gerçekçi bir hayat içinde olmayı hissetmenizi sağlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal