Samsunspor İsyan Etti! İşte Şoke Eden Açıklama!

Yılport Samsunspor Kulübü, hakemlere tepki göstererek, ''Puan almak için her yol mubahtır anlayışını reddediyoruz'' açıklamasında bulundu.

12.09.2019-11:05 - (Son Güncelleme: 12.09.2019-11:01)

Samsunspor, sistemli ve planlı şekilde oyun süresinden çalma girişimlerine tepki göstererek, ''Puan almak için her yol mubahtır anlayışını reddediyoruz'' açıklamasında bulundu.

İKİNCİ LİGDE OYUN ÇOK DURUYOR

Samsunspor: "Modern futbolun geldiği noktanın aksine, ülkemizde ve özellikle de şu an mücadele ettiğimiz TFF 2.liginde oynanan karşılaşmalarda aktif futbol süresinin çeşitli sebepler ile son derece kısaldığını görüyoruz. Oyunun düdükler ile sürekli durması ve futbolcuların çeşitli sebepler ile zaman geçirmeye çalışması oyun temposunun bir türlü yükselmemesine neden olmakta. Bu sebeple, futbol ana amacından uzaklaşmakta ve vadettiği heyecan ve seyir zevkini insanlara sunamamaktadır."

FUTBOLUN GÜZELLİKLERİ ORTAYA ÇIKSIN

Samsunspor: "Adil ve göze hoş gelen oyundan yanayız. Rakiplerimizin de oyunun saygınlığına uygun hareket etmesini arzu ediyoruz. Puan almak için her yol mubahtır anlayışını reddediyoruz.Daha fazla taraftarın tribünlere çekilmesi ve Türk futbolunun daha iyi seviyelere gelmesi için tüm takımlarımıza görev düştüğünü hatırlatmak ve tüm takımlarımızın futbolun güzelliklerini ortaya çıkarabileceklerine dair inancımızı yinelemek istiyoruz."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal